kozan.gr: Φωταγωγήθηκαν και τέθηκαν σε κίνηση τα ομοιώματα της Ελληνικής Μυθολογίας στο παλαιό πάρκο στην Πτολεμαίδα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Δεκεμβρίου 2023
20:44

Φωταγωγήθηκαν και τέθηκαν σε κίνηση τα ομοιώματα της Ελληνικής Μυθολογίας στο παλαιό πάρκο στην Πτολεμαίδα.

14 σχόλια

  • αυτά τα θηριώδη,τι σχέση έχουν με τα επερχόμενα
    Χριστούγεννα;Ο κόσμος θέλει λίγη χαρά,λίγο χαμογελο
    κι όχι φόβο και τρόμο.
    Η γιορτή που έρχεται λέγεται- Χριστούγεννα- και όχι
    τερατομαχία.

  • Μπορεί όντως τα μυθολογικά πλάσματα να μην είναι τόσο ευχάριστα στα μάτια των μεγάλων ,τα παιδιά όμως έχουν διαφορετική γνώμη ,εξάλλου αν κάποιος θέλει πιο ευγενή θεάματα ας κάνει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία ,στο υπέροχο πάρκο έκτακτων αναγκών ,ας απολαύσει μια βόλτα με το τρενάκι !!!!!Πολλά συγχαρητήρια στον κ Πλακέτα για άλλη μια φορά ,μακάρι και άλλοι δήμαρχοι να μιμηθούν το παράδειγμα του και μιλάει κάποια που δεν είναι πτολεμαδιωτισσα !!!

    • Ότι ναναι !!!! Ημέρες Χριστουγέννων και ο Δημος βάζει μυθολογικά τερατα στο πάρκο που παίζουν τα παιδιά.
      Αποτυχία σκέτη κ.Πλακεντά.Έλεος!!!

    • Τα Χριστουγέννα των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και των ΠΟΝΤΙΩΝ, έχουνε τη ρίζα τους στη θρησκεία.
      Ποιά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ποιός Χριστός !
      Αυτά παραπέμπουν σε χειμερινές αποκριές !

  • Δεν κατάλαβα για πιο λόγο τα μυθολογικά πλάσματα να μην είναι τόσο ευχάριστα στα μάτια των μεγάλων… μικροί- μεγάλοι τα θαυμάζουμε.. έχουν κίνηση , έχουν φωτισμό ..τα διδαχθήκαμε στο σχολείο ..( θα ήταν καλύτερα αν έβαζε καλικάντζαρους? λολ ) πάρα πολύ καλή ιδέα τού κ. Πλακέτα ..συγχαρητήρια !!!

  • αυτά τα τέρατα θα μας εισάγουν
    στο πνεύμα των Χριστουγέννων ή στην τουαλέτα ,αρον- αρον;
    πάρτε και δώδεκα σωβρακα που ελεγε και
    θεία του χατζηχρηστου στην ταινία ” Μακρυκωσταιοι και
    Κοντογιώργηδες”

  • Το ζητημα δεν ειναι αν η μυθολογια ταιριαζει στο πνευμα των Χριστουγεννων. Το πραγματικο ζητημα ειναι οτι καθε χρονια η ιδια εταιρεια θεαματων αποφασιζει ποιο θεμα θα εχει το θεματικο παρκο στην Πτολεμαιδα. Οτι εχει ευκαιρο δηλαδη την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Επειτα αναθεσουλα στο οριο που επιτρεπει η νομοθεσια (30 πλας ΦΠΑ), χωρις άλλες προσφορες, χωρις προσκληση ενδιαφεροντος σε αλλες εταιρειες, με τεχνικη περιγραφη και προυπολογισμό φασόν.

    Μια βολτα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα σας βοηθησει να καταλαβετε.
    Κατα τ αλλα ολα καλα!!

  • Τώρα που βρήκε το κόλπο και συνεργάζεται με τον Καραβασίλη (λυκοφιλία για να αποθαρρύνει τους ανταγωνιστές της καρέκλας)θα μας κατσικωθεί δυο-τρεις θητείες ακόμα και η πόλη θα μείνει σκαλωμένη στο βούρκο… ακουσον ακουσον τι είπε,η πτολεμαιδα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τους αλλους χριστουγεννιατικους προορισμους…μια πολη που δεν εχει απολυτως τιποτα!

  • Πράγματι, η φετινή θεματολογία είναι ασύμβατη με το πνεύμα των Χριστουγέννων, ακόμα και για τα παιδιά είναι κάτι ανοίκειο και όχι θελκτικό. Μια επιλογή το λιγότερο ατυχής για την κατανυκτική περίοδο που διανύουμε.

  • Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι όμως.. και καλοκαίρι να τα βάζανε πάλι θα λέγατε καλοκαιριατικα τι βλακείες βάλανε.. καλοκαίρι έχουμε… Και στην τελική έχετε την επιλογή να μην πάτε.. μια φορά σε αυτήν την πόλη να πείτε μπράβο.. τι είστε εσείς ρε;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι