Πλήθος έργων και δράσεων υπέρ των δημοτών στο υλοποιούμενο ΣΒΑΚ του Δήμου Γρεβενών – Αναρτήθηκε η πρώτη έκθεση προόδου στην ιστοσελίδα του Δήμου

6 Δεκεμβρίου 2023
21:17
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Αρχή Γρεβενών, αξιοποιώντας σταθερά και οργανωμένα όλα τα επιμέρους Επιχειρησιακά Προγράμματα και τα σύγχρονα εθνικά χρηματοδοτικά εργαλεία με σταθερή επιδίωξη την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, η οποία στηρίζεται στις αρχές της βιωσιμότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών εν γένει, ανήρτησε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών (https://www.dimosgrevenon.gr/), την 1η Έκθεση Προόδου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Γρεβενών, το πρώτο που εγκρίθηκε στη χώρα και το οποίο άρχισε ήδη να υλοποιείται.

Ειδικότερα, η ανάπλαση της 13ης Οκτωβρίου, η ανανέωση του δικτύου οδοφωτισμού της πόλης των Γρεβενών, η αστική ανάπλαση στο Βαρόσι, η δημιουργία χώρου δημιουργικής απασχόλησης και άθλησης ειδικού τύπου για ΑμεΑ εντός του Πάρκου των Μανιταριών, η απομάκρυνση του σταθμαρχείου του ΚΤΕΛ από την κεντρική περιοχή αλλά και η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας, αποτελούν μερικά από τα μέτρα και τις παρεμβάσεις του ΣΒΑΚ του Δήμου Γρεβενών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, με ένα κλικ εδώ, να ενημερωθούν διεξοδικά για όλες τις δράσεις που συσχετίζονται με τους Άξονες Προτεραιότητας και τα επί μέρους Πακέτα Μέτρων καθώς και για τη σύνδεσή τους με τους στόχους του ΣΒΑΚ, που αναλυτικά περιλαμβάνονται στην 1η Έκθεση Προόδου.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.