kozan.gr: Αρκετοί Δήμαρχοι (και συνεργάτες τους) από την Δ. Μακεδονία στην ενημερωτική διημερίδα για τους νέους δημάρχους Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ- HELEXPO – Ανάμεσά τους κι ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης

9 Δεκεμβρίου 2023
21:42

Με συμμετοχή  των νέων δημάρχων των Μακεδονίας  και Θράκης   πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες της πέμπτης κατά σειρά ενημερωτικής διημερίδας που  διοργανώνει η ΚΕΔΕ  σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ. Οι εργασίες της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων “Αιμίλιος Ριάδης” – Εγκαταστάσεις ΔΕΘ- HELEXPO  κι οι θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν ήταν οι ακόλουθες:

  • Σύστημα Διακυβέρνησης – Καταστατική Θέση Αιρετών – Εποπτεία
  • Οικονομικά των ΟΤΑ- Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση – Έλεγχος Ελεγκτικού Συνεδρίου
  • Χρηματοδοτικά εργαλεία περιόδου 2023-2029
  • Οργάνωση – Λειτουργία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  • Κλιματική Αλλαγή – Πολιτική Προστασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Δημόσιο Μάνατζμεντ και Επικοινωνιακή Πολιτική

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.