kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ο Δημήτρης Μάστορας, τελικά, για Πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης;;;;

11 Δεκεμβρίου 2023
08:17

 

Ο Δ.Μάστορας, φαίνεται πως συγκεντρώνει, αυτή τη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες, για Πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, παρότι για το συγκεκριμένο πόστο, αρχικά, είχε ακουσθεί τ’ όνομα του Γ. Μαδίκα, χωρίς όμως, όπως  είχε επισημάνει τότε η στήλη, να είχε “κλειδώσει” η συγκεκριμένη επιλογή. Ο Δ. Μάστορας έχει καταγωγή από την Αγία Παρασκευή και τη Ροδιανή. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων (Α.Α.Δ.Α.Ε.) και για πολλά χρόνια είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης (Οπωροπωλείο). Επίσης, την περίοδο που ολοκληρώνεται, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, ορισμένος από την παράταξη του Κ. Μιχαηλίδη. Mένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτός η επιλογή του Γ. Κοκκαλιάρη για τη θέση του Προέδρου.

Η Χύτρα

 

8 σχόλια

  • Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια. Τι έργο είχε να παρουσιάσει στην προηγούμενη θητεία του ως μέλος του χειρότερου ΔΣ και τον αναβάθμισαν σε πρόεδρο; Τελικά ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι. Δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά. Δεν έχει ολόκληρη Κοζάνη έναν άνθρωπο των τεχνών, έναν άνθρωπο σχετικό να διοικήσει ένα ΔΗΠΕΘΕ;

  • Όπως ανέφερε και ο προηγούμενος αναγνώστης, υπήρξε “μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης την περίοδο που που τελειώνει. Και τί έκανε αυτό το Δ.Σ.;;;;;;;;; Το χειρότερο όπως λέτε Δ.Σ. με αποφάσεις που όλες σχεδόν ήταν αντίθετες με τα νόμιμα και τα οποία ψήφιζε……!!!!!!!!! Άρα τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε;;;;; Για να δούμε……

  • Συγγνώμη, αλλά θα τρελαθούμε… θα κάνει πρόεδρο του δηπεθε μέλος του υπάρχοντος ΔΣ που ψήφισε όλες αυτές τις αποφάσεις που έβαλαν το δηπεθε σε αυτήν την θέση και το έφεραν σε αυτό το τέλμα; Κύριε Κοκκαλιάρη, ενημερωθείτε καλύτερα και πάρτε καλύτερη απόφαση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι