kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Μάχη Μαυροματίδη – Κιάνα και πάλι στο ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας στις ερχόμενες εκλογές ή μήπως όχι;

11 Δεκεμβρίου 2023
08:59

 

Μπορεί οι επόμενες εκλογές στο ΤΕΕ (Παράρτημα Δ. Μακεδονίας) να έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, όμως ήδη οι διεργασίες στα “στρατόπεδα” των βασικών διεκδικητών της Προεδρίας έχουν ξεκινήσει. Κι ενώ  στην παράταξη του Σ. Κιάνα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει κι ο ίδιος θα διεκδικήσει εκ νέου  την Προεδρία, παρά τις ενστάσεις που έθεσε ο Γ. Τζίτζικας , σε πρόσφατη συνάντηση της παράταξης σε σχέση με το παραγόμενο έργο στη θητεία που ολοκληρώνεται, στην αντιπέρα πλευρά η Β. Χριστοπούλου φέρεται να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της  ώστε να είναι εκείνη που θα ηγηθεί, αυτή τη φορά, της προσπάθειας με την παράταξη του “Δυναμικού ΤΕΕ”, εξέλιξη που θεωρούσαν όλη δεδομένη. Σε συνάντηση, όμως, που έγινε προσφάτως μεταξύ επτά μελών της παράταξης, τέθηκε ανοιχτά, το ζήτημα, με τον Δ. Μαυροματίδη, που άφηνε να εννοηθεί, εδώ και πολύ καιρό, πως δεν θα ξανασχοληθεί, να μη δείχνει αδιάφορος, μετά και τις προτροπές συναδέλφων του που θεωρούν πως μόνο με εκείνον μπορεί να καταρτιστεί ένα ψηφοδέλτιο διευρυμένο χωρίς κομματικό στίγμα. Επιπροσθέτως η εκλογή του Γ. Αμανατίδη στην Περιφέρεια σε συνδυασμό ότι κι εκείνος ήταν εκ των προσώπων που συνέβαλαν στα οργανωτικά της εκλογικής επιτυχίας, έχουν αλλάξει τα δεδομένα και πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Την ίδια στιγμή καθοριστικός σε ό,τι αφορά τη μάχη των δύο βασικών διεκδικητών φαίνεται πως θα είναι, γι’ ακόμη φορά, ο ρόλος του N. Συλλίρη και του συνδυασμού του “Νέα Πρόταση Μηχανικών”, καθώς οι όποιες συζητήσεις – συνεννοήσεις θα γίνουν με όλες τις πλευρές από νέα βάση.

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Υπάρχει λόγος ύπαρξης, πλέον, αυτών των οργανισμών εκτός από την ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών του προέδρου τους;. Έχουν όλα , σωματεία επιμελητήρια εμπορικοί σύλλογοι, ξεπεραστεί και απαξιωθει.

  • Μακάρι να κατέβει ο Μαυροματίδης. Θα κάνει περίπατο, τον συμπαθούνε όλοι, συννενοείται και ξέρει να εργάζεται. Η ποιοτική διαφορά με τον Κιάνα είναι τεράστια.

  • O Κιανας με το Συλλιρη απετυχε. Δεν εκανα τιποτα.
    Οποιος και να βαλει σιγουρα θα ειναι καλυτερο για τους μηχανικους.
    Άλλωστε και την προηγουμενη πρωτοι ήρθαν οι Μαυροματίδης Χριστοπουλου.

  • Ο ένας δεν έκανε τιποτα στη θητεία του και ο άλλος έχει ξεπεραστεί. Βγάλτε τη Χριστοπούλου που είναι και άξια και θα ταράξει τα νερά εκεί στο τεε

  • Πράγματι, 4 χρόνια ο Μαυροματίδης δεν πάτησε καν στο ΤΕΕ, γιατί δεν έπαιρνε μισθό ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Καλό είναι να βάλει αυτός, για να δώσει μια ευκαιρία στους μηχανικούς, που τους κορόιδευε τόσα χρόνια, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

  • Το ΤΕΕ σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει μαγαζάκι για πολιτικές φιλοδοξίες. Δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Το αποκορύφωμα της ανυπαρξίας του και της κατάντιας του ήταν με την μετατροπή σε ένα βράδυ των τει σε “πολυτεχνεία”. Στην μεγαλύτερη απαξίωση που γνώρισαν ποτέ οι σπουδές των μηχανικών σιώπησε αντί να τα φέρει όλα ανάποδα για να το σταματήσει. Έτσι απο 48 πολυτεχνικές που ήταν υπερβολικός αριθμός σήμερα έχουμε 78 “πολυτεχνικές” περίπου το 1/4 των αει.Τραγικό.

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ;;;ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ;;;
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ….

  • Γελάσαμε πάλι
    Ανύπαρκτο εντελώς το πιο σημαντικό επιμελητήριο, που εμεινε να πληρωνει μισθο προεδρου και βολτες για παραγοντισμό στην Αθηνα
    Ντροπή και μονο που ασχολουνται με τετοιο απαξιωτικό τρόπο, ντροπη

  • Τις τελευταίες δυο φορές ψήφισα Συλλιρη. Αλλά ΔΕΝ αλλη φορά. Διότι δεν ψηφισα Κιανα αλλά μου φορτώθηκε αυτός από τον Συλλίρη.
    Αποτέλεσμα οι δυο τους 0+0=0!

  • Πού ήταν εξαφανισμένος αυτός ο κύριος Μαυροματιδης τέσσερα χρόνια;;; Δεν τον ενδιέφερε το ΤΕΕ αυτά τα χρόνια;;; Ποιο ενδιαφέρον έδειξε;;; Μόνο όταν παίρνει μισθό από το ΤΕΕ ενδιαφέρεται;;; Να πληρώνεται από την Περιφέρεια, να πληρώνεται και από το ΤΕΕ;;;;

  • Κατηγορούν για τον μισθό τον Μαυροματίδη ποιοι? αυτοί που παίρνουν 2 μισθούς. Έναν απο ΤΕΕ και έναν από περιφέρεια. Ντροπή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι