Το πρώτο Μεγάλο Γλέντι για τη Νέα Χρονιά…έρχεται στο HOTEL PANTELIDIS

13 Δεκεμβρίου 2023
11:11
Κανένα σχόλιο

 

🎤 Δύο σπουδαίοι και χαρισματικοί ερμηνευτές,  ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο Κώστας Πουτακίδης…κάνουν ποδαρικό για το 2024 σε μία ξεχωριστή ποντιακή μουσική συνάντηση και μας παρουσιάζουν ένα αυθεντικό και ιδιαίτερα ξεσηκωτικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια, στο Hotel  Pantelidis (3ο χλμ Πτολεμαΐδας-Φλώρινας) ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024.

🎶 Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης της ποντιακής λύρας Παναγιώτης Κογκαλίδης, η μοναδική Ειρήνη Σαχταρίδου στο αγγείο και τη φλογέρα, ο ταλαντούχος λυράρης Δημήτρης Ιωακειμίδης, ο μετρ του είδους στο κλαρίνο Γιώργος Μάντσος και οι εξαίρετοι μουσικοί, Χρήστος Παπαδόπουλος στα τύμπανα και το νταούλι και Παναγιωτίδης στα πλήκτρα.

✔️Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024!

Υποδεχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο τη Νέα Χρονιά…με μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Μην τη χάσετε!

Φροντίστε έγκαιρα για τις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ σας, στο τηλέφωνο 24630 53300.

🕙 Ώρα έναρξης καλλιτεχνικού προγράμματος: 22.00

▪️Είσοδος: 5 ευρώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.