prwtoselida


       

Super league 2: Αιολικός Μυτιλήνης – Κοζάνη 0-0 Τσίμπησε το βαθμό στην Μυτιλήνη η Κοζάνη

17 Δεκεμβρίου 2023
15:24
Όταν ένα παιχνίδι δε μπορείς να το κερδίσεις,  μη το χάνεις Αυτό κατάφερε η λαβωμένη από απουσίες Κοζάνη μέσα στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό, τσίμπησε το βαθμό με το στείρο 0-0 και συνεχίζει.
το φιλμ του αγώνα 
Στο 4’  δοκάρι για τον Αιολικό σε φαλτσαριστό σουτ του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο.
Στο 10′ αναγκαστική αλλαγή Κοροβέση … την θέση του παίρνει ο Αποστολίδης
Στο 30′ μετά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων και το δοκάρι στην αρχή του αγώνα,  η Κοζάνη στη συνέχεια ισορρόπησε  και γίνεται ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο χωρίς επικίνδυνες φάσεις.

Στο 35′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη σε σουτ των  Καλλέργη και Γραμμένου , η μπάλα δε βρίσκει δίχτυα!!

Στο 56’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αιολικό σε παράλληλο γύρισμα του Kevin Yoke στην καρδιά της περιοχής, αλλά η προβολή του Γιώργου Μανούσου κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών της Κοζάνης

Στο 60’  νέα χαμένη ευκαιρία για τον Αιολικό με τον Yoke να επιχειρεί ατομική ενέργεια από τα αριστερά, σεντράροντας στο ύψος του πέναλτι, αλλά το δυνατό σουτ του Γιώργου Μανούσου μπλόκαρε σταθερά ο Bogdanovic.

Στο 70’  Ο Kevin Yoke κυριαρχεί από τα αριστερά, με νέα προσωπική ενέργεια, αλλά ο Ulrich Nnomo δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα σε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή

Στο 87’  Ο Nnomo έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στα χέρια του  Bogdanovic
Αιολικός (Krčmarević):  Dokic, Sing, Κολλαράς, Maksimenko, Μουχάλης, Τριανταφύλλου, Τριαντεφυλλάκος, Yoke, Zakaric (82′ Κόρντιτς), Μανούσος, Nnomo

Κοζάνη (Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (10′ α.α. Αποστολίδης), Τσιμπούκας, Δόρης (78′ Ψάλτης), Τάτσης,   Κούφας, Καλλέργης, Γραμμένος (78′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης (63′ Ποζατζίδης).
Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)
Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών), Μπάλας (Τρικάλων)
matiesstasport.blogspot.com

3 σχόλια

  • Η Κοζάνη έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν υπάρχει ο ικανός παίκτης που θα βάλει τη μπάλα στα δίκτυα. Δεν γίνεται να χάνεις πέντε κλασικές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα και να μην κάνεις κανένα γκολ. Προπονητή φρόντισε να λύσεις άμεσα αυτό το πρόβλημα, πριν είναι πολύ αργά. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη, διότι είμαστε φίλαθλοι της ομάδας εδώ και σαράντα χρόνια.

  • Ο Διγκοζης και τα αλλα παιδια δεν πηρσν ειδηση οτι κατι παει στραβα? Τους βολευει κατασταση δεν τους ενδιαφερει η ομαδα….παρτε το χαμπαρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι