prwtoselida


       

Δήμος Κοζάνης:  Γήπεδο ποδοσφαίρου 5X5 αποκτά η Κοινότητα Ξηρολίμνης

18 Δεκεμβρίου 2023
14:12

Ξεκινά η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5*5 στην Κοινότητα Ξηρολίμνης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης του έργου από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο Αλκιβιάδη Διανέλη, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο. Στην υπογραφή παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου.

Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 5 *5 σύμφωνα με τα πρότυπα αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο οικόπεδο 219, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Κοινότητας, σε επαφή με το Δημοτικό- Γυμνάσιο Ξηρολίμνης.

Το γήπεδο θα διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη, αθλητικό εξοπλισμό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 123.624,34 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Η χρηματοδότηση είναι από  Ε.Α.Π. Δυτικής Μακεδονίας 2017–2021.

9 σχόλια

  • Μιας και τώρα είναι η περίοδος των υπογραφών μηπως θα μπορούσε ο κύριος δήμαρχος και η κυρία τουμπουλιδου να μας ενημερώσουν σχετικά με την αποκατάσταση του μύλου τις Λευκοπηγη γιατί και τότε το έτος 2019 πάλι υπογραφές βάζανε και σε leader το εντάσσανε αλλά ο μήνας τελειώνει η θητεία τελειώνει αλλά πρόγραμμα και εργολάβο δεν βλέπω .

  • Πλάκα μας κάνετε;
    123.000 για ένα γήπεδο 5Χ5;
    Εκτός αν είναι τόσο ακριβό επειδή είναι στο χωριό της αντιδημάρχου.
    Ως την τελευταία ώρα!!!!!!

    • Αφαιρεσε ΦΠΑ και εργολαβικο οφελος να δεις τι μενει…επισης φαξε να βρεις ποσο κοστιζει ο πλαστικος ταπητας τπ τετραγωνικο μονο η αγορα…

    • Τόσο έκανε και της Ακρινής νομίζω, αλλά εκεί σε πείραζαν αλλά . Μπράβο που μέχρι την τελευταία μέρα δουλεύουν, καποιοι εξαφανίστηκαν.

  • οι μισοι δημοτικοι συμβουλοι ειναι απο την περιοχη ελλησποντου μακαρι να κανουν κατι για την περιοχη γιατι μονο γκρινια και βρισιες για την απερχομενη δημοτικη αρχη θα δειξει το μελλον

  • Η Ξηρολίμνη είναι σε άθλια εγκατάλειψη… υποδομές μηδέν, ο κεντρικός δρόμος άθλιος από παρελκόμενες κατασκευές προστασίας του πεζού . Τώρα το 5Χ5 τους έλειπε. Ας ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι πια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι