“Παραμυθένια Χριστούγεννα” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, την Τρίτη 19/12/23

18 Δεκεμβρίου 2023
14:16

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας μεταφέρεται αύριο Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, το σκηνικό του χριστουγεννιάτικου προγράμματος δραστηριοτήτων του Δήμου Εορδαίας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη καλεί τους μικρούς της φίλους στα “Παραμυθένια Χριστούγεννα στην βιβλιοθήκη”, για ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών της βιβλιοθήκης, όπου θα γίνει και παρουσίαση χριστουγεννιάτικων κατασκευών με θέμα το “Βιβλίο”.

Για μια ακόμη μέρα υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση “Παιδιά ελάτε να κεραστείτε” από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας από 09.00 έως 14.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Τρίτης 19/12/23:

 

ΤΡΙΤΗ 19/12/23

  • “Παιδιά ελάτε να κεραστείτε” από 09.00-14.00 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) της ΚΕΔΕ.

  • “Παραμυθένια Χριστούγεννα στην βιβλιοθήκη” Ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών της βιβλιοθήκης, Παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων κατασκευών με θέμα το “Βιβλίο” από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας από 17.30-19.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.