kozan.gr: Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας – “Αν ήμασταν τράπεζες θα μας είχαν σώσει” έγραφε το πανό της Ένωσης (Φωτογραφίες)

19 Δεκεμβρίου 2023
07:16

Η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη ανέδειξε και έφερε εκ νέου στη δημοσιότητα την επικινδυνότητα του επαγγέλματος των Πυροσβεστών, των Αστυνομικών, των Λιμενικών και των Στρατιωτικών. Ειδικότερα στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των τραυματισμών πυροσβεστών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, εκ των οποίων κάποια δυστυχώς καταλήγουν σε απώλεια ζωής. Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχοντας και πανό στο οποίο έγραφε: “Αν ήμασταν τράπεζες θα μας είχαν σώσει”.

kozan.gr

 

 

4 σχόλια

  • και που ειναι το προβλημα?δεν σαρεσει δηλωσε παραιτηση..πηγαινε βρες μια εργασια που να στα δινει ολα αυτα που ζητας η ζητατε..γιατι αγχωνεστε?αντε λοιπον..τι καθεστε..

    • Καλύτερα να δηλώσει παραίτηση το συνονθύλευμα σας το καταστροφικό που εδώ και 4 χρόνια τα έχει ισοπεδώσει όλα. Χορτάσαμε νεοφιλελε μπαρουφες και σανό περί δήθεν σταθερότητας από το μπλε τσίρκο

  • Και στρατιωτικων γράφεται αν δε κάνω λάθος υπάρχει ένωση στρατιωτικων στη κοζανη γιατι πρόσφατα είδα δημοσίευση σας ότι έδωσαν κάποια τροφιμα ενόψει εορτών σε καποια ιδρύματα στις πορείες που πρέπει να πάνε να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματα τους γιατί δεν πάνε????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.