kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η Κυριακή (Κίκα) Μόσχα Χατζημανώλη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για ν’ αναλάβει την Αντιδημαρχία Τουρισμού στο Δήμο Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2023
07:19

 

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο kozan.gr ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η νέα θεματική Αντιδημαρχία με σκοπό, στη δική του αυτοδιοικητική θητεία, να δοθεί έμφαση σε κάτι που επί πολλά χρόνια είναι ζητούμενο (τουρισμός), πόσο μάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή που το αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής αλλάζε . Το πρόσωπο που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο είναι η Κυριακή (Κίκα) Μόσχα Χατζημανώλη. Μαζί με το σύζυγό της είναι ελεύθεροι επαγγελματίες στο εμπόριο ταμειακών μηχανών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ενώ εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος επί 15 ετιας, με τελευταίο αρμοδιότητα του Εσωτερικού Ελεγκτή. Είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνων. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.

Η Χύτρα

9 σχόλια

  • Λογικό ήταν μετά την μεγάλη επιτυχία της επιχείρησης εστίασης που είχε επί πολλά συναπτά έτη.
    Ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση,ίσως βοηθήσει τις επιχειρήσεις του τόπου να ανακάμψουν.
    Μπράβο Γιάννη για την επιλογή σου.

  • Πάτε καλά; Ποιά αντιδημαρχία τουρισμού ονειρεύεστε;
    Εχετε 500 χρονια ιστορίας στη βιβλιοθήκη και τα έχετε απαξιώσει για να κάνετε εκδρομές σε εκθέσεις για μια αντιδημαρχία με πολύ
    μικρό περιεχόμενο;

  • Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ποιος καημένος θα έρθει στην Κοζάνη; Μόνο απόκριες έχουμε. Και οι ίδιοι το ξέρουμε ότι το κάνουν για να βολέψουν τους δικους τους αλλά κρυβομαστε πίσω απ το δάκτυλο μας.

    • Μπράβο.Δεν είναι δυνατόν να μην διαθέτουμε Αντιδήμαρxο Τουρισμού.Η ώρα να αξιοποιηθούν οι καταρράκτες της πόλης μας έφτασε.Και φυσικά να προωθηθούν οι υπέροxες παραλίες μας και τα φανταστικά ξενοδοxεία επάνω στα μνημεία των Αρxαίων Σούρδων προ Χριστού που έxουν κατακλύσει την Κοζάνη.Τα τεράστια αθλητικά υπερσύγxρονα κέντρα μας.Να επισκεφτούν τα όρη της πόλης τα ποτάμια και την ζούγκλα.Ρε μας δουλεύετε;Τι τουρισμό και παραμύθια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι