Συγκεντρώνουν υπογραφές οι πρόεδροι των Κοινοτήτων ΚΟΜΝΗΝΩΝ και ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κατασκευή φωτοβολταϊκών στη θέση “Προζύμι”

19 Δεκεμβρίου 2023
07:51

Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων ΚΟΜΝΗΝΩΝ και ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ του δήμου Εορδαίας καλούν τους κατοίκους και όσους έχουν έννομο συμφέρον στις παραπάνω κοινότητες, να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα για να εκφράσουν την αντίθεσή τους σχετικά με την τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών στη θέση προζύμι στο μαύρο πουλί. Συλλογή υπογραφών για την αντίθεση μας σχετικά με την κατασκευή των φωτοβολταϊκών σε ΚΟΜΝΗΝΑ & ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ

ΘΕΜΑ: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 5ΟΜWρ στη θέση “Προζύμι” των Τ.Κ. Κομνηνών και Μεσοβούνου, της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου, του Δήμου Εορδαίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
ΣΧΕΤ.: Το με υπ΄ αριθμ. πρωτ.:27126/8-11-2023(εισερχόμενο),διαβιβαστικό-πρόσκληση, της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τηλέφωνα για τα ΚΟΜΝΗΝΑ
Τσιλφιδης παντελης 697 068 4976
Κιουρτσιδης μπαμπης 697 324 1725

Τηλέφωνα για το  ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ
Παραστατίδης παύλος 697 888 5445

Ένα σχόλιο

  • ο κύριος 87% που τόσο στηρίξατε με όλες σας τις δυνάμεις που είναι? τελείωσαν οι εκλογές και όλα καλά τώρα? ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν….όπως στρώσατε έτσι να κοιμηθείτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.