Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

19 Δεκεμβρίου 2023
17:24
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο των Κοίλων Κοζάνης.

Η ορκωμοσία αφορούσε τον 7ο κύκλο του ΜΠΣ από τον οποίο αποφοίτησαν 30 φοιτητές του.

Το ΜΠΣ «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» που ξεκίνησε το 2015 ως «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» διανύει ήδη τον 9ο κύκλο.

Ηδη από προηγούμενους κύκλους προστέθηκε και η ειδικότητα της Ασφαλιστικής που δίνει ένα μεγαλύτερο αριθμό μαθημάτων, 14 έναντι 12 συνήθως των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενώ ανοίγει και μια επιπλέον ευκαιρία εξέλιξης στην ασφαλιστική αγορά.

Όπως τονίστηκε στην ομιλία του Διευθυντή, το ΜΠΣ έχει φοιτητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμη και από το εξωτερικό με το άνοιγμα στη διαδικτυακή διδασκαλία. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι σε συνεχή προσπάθεια για τη διασύνδεση με επαγγελματικούς φορείς, με άλλα πανεπιστήμια και με διαλέξεις ειδικών επιστημόνων και στελεχών.

Με το άνοιγμα του «Συνδέσμου Αποφοίτων – Alumni» γίνεται προσπάθεια διαρκούς επαφής του μεταπτυχιακού προγράμματος με τους αποφοίτους του που αποτελούν, άλλωστε, τους καλύτερους πρεσβευτές του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.