Μαζική εξόρμηση στα διόδια στην Σιάτιστα ενάντια στις αυξήσεις πραγματοποίησαν οι οργανώσεις Σιάτιστας και Κοζάνης του ΚΚΕ

22 Δεκεμβρίου 2023
18:57

Μαζική εξόρμηση στα διόδια στην Σιάτιστα ενάντια στις αυξήσεις πραγματοποίησαν οι οργανώσεις Σιάτιστας και Κοζάνης του ΚΚΕ. Απαιτούν κατάργηση όλων των διοδίων, σύγχρονους και ασφαλής αυτοκινητόδρομους.

6 σχόλια

  • Εγώ τους βλέπω με χαμογελακια ορε πατριώτες τι γίνεται μάλλον από τον πολύ αγώνα και τις μαζικές εξορμήσεις χαίρονται άσε που είναι και αμέτρητοι κάθε φορά λαοθαλασσα.

  • Πάντως το γεγονός ότι χρυσοπληρωνουμε σύγχρονους δρόμους για να κυκλοφορούν αγριόχοιροι, αρκούδες και άλλα ζωα,και η άσφαλτος να είναι σε κακά χάλια σε πολλά σημεία και εσείς να ασχολείστε με το πόσα άτομα ήταν και αν γελούσαν, είναι τραγικό.

  • αν τα εσοδα πηγαιναν σε κανα καναλι που εκανε ΜΟΝΟ τηλεμαρκετινκ την πιο βρωμερη μορφη καπιταλιστικης πωλησης θα ηταν ολα οκ;;; βγειτε απο τη βουλη κ το βολεμα κ στηστε κοινωνικες δομες αμεσης αλληλεγγυης για ΟΛΟΥΣ χωρις να πρεπει να υπαρχει καποιος “ανωτερος” η κοινωνικη αλλαγη δεν θα ερθει μεσα απο θεωριες του 1800 αλλα απο την δραση στο συγχρονο κοινωνικο-οικονομικο πεδιο παλης.

  • Στις κομμουνιστικές χώρες δεν υπάρχουν διόδια, οι πολίτες δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν αυτοκίνητο, απαγορεύεται η ιδιοκτησία.

    Κατάργηση των διοδίων τώρα και κομμουνισμό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.