Οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης έψαλαν τα κάλαντα στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης  Δρ. Βασιλική Βόντσα

22 Δεκεμβρίου 2023
19:56
Κανένα σχόλιο

Μια ξεχωριστή γιορτινή νότα προσέφεραν σήμερα 22/12/2023 μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης, ψάλλοντας τα κάλαντα στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης  Δρ. Βασιλική Βόντσα και στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Δρ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. Με τις μελωδικές τους φωνές έστειλαν με το μοναδικό τρόπο μηνύματα αγάπης, χαράς και ελπίδας. Τα παιδιά συνόδευσαν ο καθηγητής Μουσικής  κ. Χάρης Γκατζόφλιας  και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Μιχαηλίδης.

Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Γυμνάσιο Κοζάνης εύχονται καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε όλους!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.