O Ραφαηλίδης Αναστάσιος για την ανάληψη καθηκόντων, από τη νέα χρονιά, Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού: “Οφείλω να διεκδικώ όσα μας αξίζουν”

25 Δεκεμβρίου 2023
06:52
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και νιώθω μεγάλο αίσθημα ευθύνης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης τοποθετώντας με στην Αντιπεριφέρεια Διαφάνειας , Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
Πιστεύοντας από την πρώτη ημέρα στη δυναμική αυτής της ομάδας, το τι πρεσβεύει, και την θέληση για πραγματικές αλλαγές, δηλώνω παρών να συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις στα νέα μου καθήκοντα και να μετατρέψω το άγχος κάθε νέας αρχής σε δράσεις προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Οφείλω να διεκδικώ όσα μας αξίζουν, να διαφωνώ και να συμφωνώ με βάση τα συμφέροντα του τόπου και τις ανάγκες του.
Ώρα για δουλειά…

12 σχόλια

  • Σας παρακαλώ να μην κάνετε τόσα πολλά όσα στο Δήμο Κοζάνης..! Εκεί ακόμη δε μπορούν να συνέρθουν από τα τόσα που διεκδικήσατε και κάνατε..!
    Καλά Χριστούγεννα..

  • Χρόνια πολλά Αναστασιε.
    Πριν λίγα χρόνια συνεργαστηκες άριστα όπως εσύ δήλωσες με τον αντιπεριφερειάρχη Κιανα προκειμένου να ψηφιοποιήσεις τον Δήμο Κοζάνης.
    Υπάρχει κάτι που έκανες και δεν το γνωρίζουμε;

  • Αν δεν υπολογίζετε και τον τελευταίο πολίτη που σας ψήφισε ή οχι , δεν έχει κανένα νόημα και ανία η ευχαριστεια στον Περιφεριάρχη ο οποιος θα ελέγχεται κι αυτοσ καθημερινά από μας που σας στηρίξαμε .
    Να περάσουν ανεπιστρεπτί οι εποχές μαζί με τη νοοτροπία των Κασαπίδη -Μαλουτα που προσκύνησαν στην καταστροφή της περιφέρειας και του Δημου Κοζανης.!!

  • Μπράβο Αναστάση.
    Άξιος .

    Ο δήμος στο συγκεκριμένο κομμάτι έκανε καινοτόμες παρεμβάσεις και γενικά έκανε δράσεις από το 0.
    Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.
    Τυχερός ο Γιώργος που σε έχει στην ομάδα του .

  • Οι παρατρεχαμενοι Κασαπίδη – Κιανα πήραν φωτιά στα σχόλια . Τελείωσαν οι εκλογές φτάνει.
    Και αν θέλετε να μάθετε αν έκανε η όχι τίποτα στο Δήμο στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε . Ψάξτε.
    Κατά τα άλλα 1 χαπι μετά από κάθε γεύμα και θα το χωνέψετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.