kozan.gr: “Άδειασμα” στο Ν. Τέτο, με δημόσια δήλωση, από τη Θεοχαροπούλου Ελευθερία, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού: “Δεν έχω καμιά σχέση με τον κ. Τέτο και με τους καινούργιους του συνεργάτες “

29 Δεκεμβρίου 2023
20:16

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, από την απερχόμενη δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης Ελευθερία Θεοχαροπούλου, που είχε εκλεγεί με την παράταξη του Ν. Τέτου την περίοδο 2019 -2023. ‘Οπως ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω Δήμαρχε εσένα και όλους σας που συνεργαστήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί εδώ και δυο μήνες, από τις εκλογές και μετά δεν συμμετέχω σε καμιά ομάδα αν και η ομάδα  είναι εδώ-δεν είναι από εκεί αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι δεν έχω καμιά σχέση με τον κ. Τέτο και με τους καινούργιους του συνεργάτες και δεν έχω, ούτε αρθρογραφώ κι ούτε συμμετέχω σε καμιά ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία στο νέο δημοτικό συμβούλιο”.

10 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην κ.θεοχαροπουλου που υπηρέτησε με αφοσίωση το Βελβεντό όπως και ήταν εκλεγμένη στο Δήμο Σερβιων -Βελβεντού όπως και στο Δήμο Βελβεντού .

  • Όποιος χαρακτηριζει τον κύριο Τετο αλαζονα μπορεί να του συμβαινουν δύο πράγματα.Η δεν γνωρίζει τον κύριο Τετο η δεν γνωρίζει τι σημαίνει αλαζονεία.

  • Είσαι ενεργητικό άτομο και ξεχωρίζεις για την δημιουργική σου δραστηριότητα στο χώρο της πολιτικής. Η αναγνωρίσιμοτητα σου είναι δεδομένη και έχεις την εκτίμηση της κοινωνίας, για την προσφορά σου στην τοπική αυτοδιοικητικη και όχι μόνο…
    Καλή Χρονιά….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.