30 Δεκέμβρη, 19:30 στο Κοβεντάρειο, οι τρεις κόσμοι ταξιδεύουν στην Κοζάνη

29 Δεκεμβρίου 2023
20:28
Κανένα σχόλιο
30 Δεκέμβρη , 19:30 στο Κοβεντάρειο , οι τρεις κόσμοι ταξιδεύουν στην Κοζάνη.
Με πολύ χαρά , μοιράζομαι μαζί σας οτι η χρονιά θα κλείσει με την παρουσίαση του έργου μου «οι τρεις κόσμοι» στην Κοζάνη.
Ένα έργο βγαλμένο απ’ την κοινωνία , για την κοινωνία , με αγάπη για τον συνάνθρωπο και ομιλητές σημαντικούς στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης. Ένα έργο βγαλμένο απ’ την εποχή του COVID , την απώλεια , την καταπίεση , την φιλανθρωπία το οποίο έχει ως στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να στοχαστούν. Να αποκτήσουν περισσότερη ενσυναίσθηση και κοινωνικές ευαισθησίες.
Αυτοί είναι οι «Τρεις κόσμοι» και νιώθω ευγνώμων που 4 πολύ σημαντικοί άνθρωποι θα μιλήσουν για αυτούς και ένας θα συντονίσει .
Η Καλλιόπη Βέττα , ενεργότατη βουλευτής με πάθος και αγάπη για τον τόπο της. Μια γυναίκα με ευαισθησίες και ανθρωπιά , και ερμηνεύτρια με μεγάλη αποδοχή .
Η Δώρα Τολικα , μια γιατρός που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει για την πίστη της στον όρκο του Ιπποκράτη και την αγάπη της για προσφορά. (Που μπορεί να περιγράψει άψογα την νευροδιαφορετικότητα της συγγραφής μου)
Η Εύα Αραμπατζή, μια συγγραφέας , δυναμική , γυναίκα με πυγμή και πίστη στις ιδέες της. Ένας ειλικρινής και παραγωγικός άνθρωπος
Και τέλος ο Στέλιος Μήλιος, ο νέος με την σημαντικότερη προσφορά στην ενεργό πολιτική ζωή της πόλης . Άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών , με ήθος αρχές και αξίες .
Ο Συντονιστής Παύλος Σαπαλίδης , μεγάλος καλλιτεχνικός παράγοντας της πόλης , θα είναι αυτός που θα κρατήσει όρθια την παρουσίαση και είμαι σίγουρος πως θα της δώσει το ήθος που της αξίζει.
Οι μουσικοί μας , Θέμης Ζηκόπουλος , Θεοδοσης Φωτιαδης και η Ντίνα Σιδηροπούλου ( την οποία έχω έγνοια γιατί δίνει πανελλήνιες και θέλω να την εμψυχώσουμε αύριο για να κανει τα όνειρα της πραγματικότητα) θα ντύσουν την παρουσίαση με τις νότες τους .
Οι ιστορίες του Νικόλα ο οποίος παλεύει για την υγεία του και ανακαλύπτει το νόημα της ζωής, του Ηλία ο οποίος χάνει τα πάντα και παλεύει να τα βρει , του Μιχάλη ο οποίος έχει τα πάντα και τα καταστρέφει , επιφυλάσσουν ένα τέλος το οποίο δείχνει την τρωτότητα και φιλευσπλαχνία του ανθρώπινου είδους. Την κοινωνική αλαζονεία , αναλγησία , την αγάπη και την αλληλεγγύη, δια σκορπάνε αρετές που όλοι χρειαζόμαστε ώστε να προχωρήσουμε ως κοινωνικά όντα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.