kozan.gr: Κοζάνη: Νεκρός 84χρονος που παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο στο 2ο χλμ Κοζάνης-Λάρισας (Bίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2023
02:29

 

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29/12, λίγο πριν τις 20:00, στο 2ο χλμ Κοζάνης-Λάρισας, όπου έχασε την ζωή του ένας 84χρονος άντρας, ο οποίος παρασύρθηκε από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

3 σχόλια

  • “τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος”: η διαχρονική αδιαφορία των τοπικών πολιτικών για τη διαπλάτυνση του δρόμου και την κατασκευή πεζοδρομίων. Αλλά φυσικά τώρα όλοι θα λένε πως “λυπούνται” και “φταίει η κακιά η ώρα”.

  • Άλλο ένα κρύο κοζανιτικο ανέκδοτο η “εθνική οδος” Κοζανης-Λαρισας εν έτει 2024 έχουμε δρόμο που συνδέει δύο περιφέρειες με προδιαγραφές 1950 ….

  • Στα ποσα θανατηφόρο τροχαία ατύχηματα(έγιναν πολλά στον συγκεκριμένο δρόμο) ευαισθητοποιούν τους τοπικούς άρχοντες?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.