kozan.gr: Διατηρούνται, στα ίδια επίπεδα, τα τιμολόγια ύδρευσης-αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης για το 2024 – Aναλυτικός πίνακας με την τιμολόγηση

30 Δεκεμβρίου 2023
03:25

Διατηρούνται τα τιμολόγια ύδρευσης-αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, για το 2024, στα επίπεδα που αυτά είχαν διαμορφωθεί με την υπ’ αριθμό 448/2022 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, και είχαν εγκριθεί με την υπ’ αριθμό 26/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης. Τα ισχύοντα τιμολόγια ύδρευσης-αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, για το 2024, αποτυπώνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Αυτά αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση, για το 2023, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης

6 σχόλια

  • Απαράδεκτο το ακριβότερο νερό από πολλές πόλεις ακόμα και από Αθήνα.
    Καμαρώνετε κιόλας.
    Δήμαρχε καλή θητεία και ξεκίνα άμεσα το συμμάζεμα, μισθούς, έξοδα κινήσεων οχημάτων, οικονομία θέρμανσης, φωτισμού κ.λ.π.
    Έλεγχος για κάθε έξοδο. Τολμήστε το ,μαζί σας.
    Καλή μας Χρονιά.

  • Η ΔΕΥΑΚ,ας μας δειξει τις τιμες του νερου και μιας τυχαιας πολης της Ελλαδας,για να κανουμε τη συγκριση.Η κυβερνηση και ολες οι κυβερνησεις μεχρι σημερα,γιατι δεν εχουν ενιαιο τιμολογιο νερου και ιδιους μισθους για τους υπαλληλους των ΔΕΥΑ;Γιατι να αποφασιζουν τα δ.σ.για τους μισθους;

  • Τι λέει ???Δεν έβαλαν αύξηση???Μείωση έπρεπε να είχε γίνει!!!Όταν πουλάς ακριβά για να συντηρείς βιλαέτια με κηφήνες και έχεις βαλει μέσα την επιχείρηση με αυτά τα τιμολόγια και την πολιτική σου δεν έχεις δικαίωμα ούτε καν να αναφέρεις την λέξη αύξηση!!!!
    Ακούς εκεί κακομαθημένοι αργομισθοι!!!!
    Να ανακοινώσει ο νέος Δήμαρχος το ταχύτερο πρόγραμμα εξυγίανσης της δημοτικής επιχείρησης και όχι να αρχίσει κι αυτός πρωτα με τοποθετήσεις ημετέρων για μεροκάματο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.