Πρωτοχρονιάτικες ευχές, δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας

2 Ιανουαρίου 2024
12:06

Το πρωί της Δευτέρας 1 Ιανουαρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας παρακολούθησε τη Δοξολογία για την έναρξη της Νέας Χρονιάς στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Ειρηναίου.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας αντάλλαξε στο γραφείο του τις καθιερωμένες ευχές για το Νέο Έτος με εκπροσώπους Φορέων, Τοπικών Αρχών και πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Ειρηναίος, ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, o Δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας και Μιχαήλ Χάτζιος, ο πρώην Δήμαρχος Φλώρινας και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Σωτήρης Βόσδου, ο Διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού Φλώρινας Στέφανος Δοξάκης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας Παναγιώτης Γεωργιάδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Μιαούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, πρώην αιρετοί, ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ευχήθηκε η νέα χρονιά να αποτελέσει το έναυσμα για ανάκαμψη και πρόοδο με  σύνεση και συσπείρωση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου μας.

 

 

6 σχόλια

  • Α ρε Κιοσσέ ειςαι ο μόνος που παράτησε τον Κασαπίδη και δεν πήρες θέση. Έκανες μάλιστα και αγώνα λάσπης ενα τι ν του και τωρα τίποτα. Όλοι οι άλλοι ανταμείφτηκαν , εσυ όχι. Άντε καλή χρόνια

  • Τον Κιοσέ τον πάρκαρε ο Αμανατίδης στο γραφείο της Κλιματικής Αλλαγής. Γιατί άραγε, να προτιμήσει έναν απλό κτηνοτρόφοι από έναν αξιωματικό του ελληνικού στρατού;
    Τροφή προς σκέψη…

    • τι σκέψη? ξεκάθαρη αδικία για τον Κιοσσέ. Οι άλλοι αντιφρονούντες του Κασαπίδη πήρανε θέση και αυτός τίποτα. Γιατί τέτοια επιλεκτικότητα κατά του Κιοσσέ? Μέγα λάθος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.