kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτοί θα είναι κάποιοι από τους Αντιδημάρχους στο Δήμο Εορδαίας κι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

3 Ιανουαρίου 2024
10:17

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς να ανακοινώσει τους νέους Αντιδημάρχους, ενώ η πρότασή του για την προεδρία του Δημοτικού  Συμβουλίου θα ακουσθεί στην πρώτη συνεδρίαση τού συλλογικού οργάνου την Πέμπτη 4/1. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που τόσο στους υπόλοιπους δήμους όσο και στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας αποκάλυψε, με εγκυρότητα, τα περισσότερα ονόματα σε αντίστοιχες θέσεις,  υπάρχουν κάποια πρόσωπα που φαίνεται ότι έχουν “κλειδώσει” και θα ασκήσουν διοίκηση τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο στην Εορδαία. Η έκπληξη ακούει στ’ όνομα Κ. Ιωαννίδης, το προεκλογικό, χιουμοριστικό, σποτ του οποίου είχε γίνει viral (κλικ εδώ) κι ο οποίος προορίζεται για το πόστο του Αντιδημάρχου Πολιτισμού. Ο Π. Μίμτσης θα είναι πιθανότατα Αντιδήμαρχος με αντικείμενο την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ενώ οι Ν. Φουρκιώτης και Χ. Κεσκερίδης θα ειναι εκ νέου Αντιδήμαρχοι και με αρμοδιότητες αντίστοιχες με αυτές που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια.  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί και πάλι ο Ι.  Χαρακτσής.

Η Χύτρα

 

 

7 σχόλια

  • Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν ;
    Άλλη μια από τα ίδια …
    Διατήρηση των πόστων ,των μισθών και των μικρών τους ευθυνών.
    Καληνύχτα Εορδαία

    • Και να βάζαμε θα υπήρχε περιθώριο εκλογής. Δεν βλέπεις τι γίνεται. Εκλέχτηκαν οι ” επιστήμονες” της πόλης αυτοί που σέρνονται και γλύφουν για μια ψήφο. Αυτή η πόλη δεν σώζεται με τίποτα δυστυχώς.
      Πες μου το ποσοστό των πτυχιούχων στους εκλεγμένους να σου πω τις πιθανότητες εκλογής άξιων ανθρώπων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.