kozan.gr: Ένταση και διαμαρτυρίες φιλάθλων της Κοζάνης με τη λήξη του αγώνα 0-0 με τον Λεβαδειακό για κάποια σφυρίγματα του διαιτήτη (Βίντεο)

3 Ιανουαρίου 2024
17:25

 

Ένταση και διαμαρτυρίες φιλάθλων της Κοζάνης με τη λήξη του αγώνα 0-0 με τον Λεβαδειακό για κάποια σφυρίγματα του διαιτητή.

10 σχόλια

  • Μιλάμε για επίπεδο οχι αστεία … Παύση όλων των πρωταθλημάτων, όλων των κατηγοριών σε όλα τα αθλήματα μέχρι να αποκτήσουμε παιδεία…

  • Όταν βλέπεις μεσηλικες και πάνω να συμπεριφέρονται έτσι τότε κατάλαβενεις γιατί υπάρχει ο χουλιγκανισμος στην Ελλάδα. Τελικά όλα αρχίζουν από το σπίτι οι κύριοι αυτοί πιστεύω ότι είναι περιφανοι για την συμπεριφορά τους. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και όχι πόλεμος. Ο διαιτητής και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι,να μην γινόμαστε παιχνίδια των επιχειρηματιων.

  • Άτομα που το μόνο νόημα στη ζωή τους είναι αυτό.Όλα τα άλλα είναι λιμένα είμαστε ελβετία τώρα και αυτό μας πείραξε.

  • Το πλέξιγκλάς στον πάγκο είναι τρύπιο για τις ροχάλες. Η μεταλλική σίτα με λίγη δύναμη ακόμα πέφτει πάνω στην φυσούνα.Το ρολόι διακοσμητικό. Βάλτε 15 ευρό στην μεσαία κερκίδα και 10 στις πλαινές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι