Να ευχαριστήσω όλες/όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους (Γράφει ο Ανουλίδης Γεώργιος – Τοπικός Σύμβουλος Δρεπάνου)

3 Ιανουαρίου 2024
20:31

Με την έλευση του Νέου Χρόνου και την έναρξη της αυτοδιοικητικής μου θητείας  στο τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου,  θέλω να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Από πλευράς μου, σας καλώ όλες/όλους να συμμετέχετε,  ώστε από κοινού να συνδιαμορφώσουμε το πλαίσιο διεκδίκησης προς τη νέα Δημοτική Αρχή και όπου αλλού απαιτείται, για την αναβάθμιση της τοπικής μας κοινωνίας, συντονισμένα, τεκμηριωμένα και πολιτισμένα.
Να ευχαριστήσω όλες/όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα ασκήσω το ρόλο που μου ανέθεσαν,  με συνέπεια και υπευθυνότητα,  και θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας.
Χαρούμενο και δημιουργικό 2024!
Ανουλίδης Γεώργιος – Τοπικός Σύμβουλος Δρεπάνου

4 σχόλια

  • ανεξάρτητα από τους αριθμούς ο Γιώργος είναι εργατικός και πάντα με θετικό πρόσημο με ότι κι αν ασχολείται. Καλή θητεία!!

    • Συμφωνώ απόλυτα, αξιόλογους με Α κεφαλαίο.Δυστυχώς όμως για εκείνον έκανε ένα σοβαρότατο λάθος, την επιλογή του νά συμμετάσχει στον συνδυασμό τού κ.Μαλουτα παρασυρόμενος από δημογέροντες τού παρελθόντος!!!

  • Γιώργο σου εύχομαι ολόψυχα καλή και παραγωγική θητεία! Γνωρίζοντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει, είμαι σίγουρη ότι θα συμβάλλεις τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι