kozan.gr: Άκρως πετυχημένη η 1η Γιορτή Τσιγαρίδας Λευκοπηγής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, στην κεντρική πλατεία του χωριού (90 Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Ιανουαρίου 2024
22:37

 

Άκρως πετυχημένη η 1η Γιορτή Τσιγαρίδας Λευκοπηγής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και γεύτηκαν τις νόστιμες τσιγαρίδες. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του Ιάσονα Πάνου.

 

 

 

5 σχόλια

  • Καμία σχέση με τα έθιμα της Λευκοπηγης.
    Σύμφωνα με την παράδοση σ όλα τα σπίτια μετά το σφάξιμο των γουρουνιών πριν από τα Χριστούγεννα , κάναμε Τσιγαριδες που τις χρειαζόμασταν σαν αναγκαίο στοιχείο διατροφής και όχι για γιορτές κλπ

  • Μην αντιγράφετε έθιμα και γιορτές άλλων περιοχών ή χωριων και τα φέρνετε σαν εκφυλισμένη μόδα και στη Λευκοπηγη.
    Αλλες είναι οι ανάγκες και οι προτεραιότητες για το χωριό, κι όχι για την άσχετη διασκέδαση καποιων.!

  • Γιορτη ασχετηλας.:.για να φανούν κάποιοι που άφησαν τη Λευκοπηγη χωρίς γήπεδο , που άφησαν να απενταχθεί ο ΜΥΛΟΣ από το πρόγραμμα , που την άφησαν μόνο στις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες κ α επαγγελματίες του χωριού χωρίς καμία στηριξη μέχρι τώρα από το Δήμο Κοζανης …

  • Την ερχόμενη Κυριακή του Αγίου Προδρόμου ,σαν χειμωνιάτικο πανηγύρι , γιορτάζουμε μαζί με τους νιόπαντρους στη Λευκοπηγη στρώνοντας τραπέζια για όλο τον κόσμο . !
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΕΘΙΜΟ πρόεδρε και μην παρασύρεσαι από άσχετους…
    Καλή χρονιά και σας περιμένουμε την Κυριακή .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι