prwtoselida


       

To μήνυμα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού του Δήμου Σερβίων Δώρας Αγοραστού

5 Ιανουαρίου 2024
04:05
Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Χρήστου Ελευθέριου στο πρόσωπό μου και η ανάθεση της Αντιδήμαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού του Δήμου Σερβίων είναι εξόχως τιμητική.
Η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και η στήριξή τους σε θέματα της καθημερινότητας μέσω της απρόσκοπτης λειτουργίας των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, αλλά και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας δεσμεύομαι ότι θα βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μου για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας προσπαθώντας το καλύτερο για την περιοχή μας.
Συνεχίζουμε μεθοδικά και οργανωμένα, ευελπιστώντας στη συνεργασία όλων, να κάνουμε τη ζωή στον Δήμο μας ακόμα πιο ποιοτική.
Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Δώρα Αγοραστού

Ένα σχόλιο

  • Ο Δήμαρχος σήμερα στην συνάντηση με τους προέδρους των χωριών είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα για τα χωριά δεν χρειάζεται θα τα κάνουν όλα οι υπηρεσίες του Δήμου αυτόματα,δεν θα βάλει μηχανήματα να καθαρίσουν αν χιονίσει και αν θέλουν κάποιοι εθελοντές ας βγούνε να καθαρίσουν.
    Αλίμονο στον κόσμο των ορεινών περιοχών που τους άφησε και χωρίς ξύλα ας αρχίσουν οι κτηνοτρόφοι να ξαναφτιάχνουν τις καλύβες στα μαντριά γιατί θα μένουν μέρες αποκλεισμένοι.

    Κρίμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι