prwtoselida


       

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση»

5 Ιανουαρίου 2024
08:16
Η είδηση που βγάζει ο ανασχηματισμός δεν είναι προφανώς ο Αδωνις, ο Μαρινακης, η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Ιωάννα Λυτριβη . Δεν είναι καν ο Χρυσοχοιδης.
Είναι το γεγονός ότι μέσα σε 6 μήνες έχουμε 3 διαφορετικούς υπουργούς Προστασίας του Πολίτη.
Η κυβερνητική εκδοχή, οπως διαβάζουμε, εντοπίζει ως αιτία των συνεχών αλλαγών την ανησυχία του Πρωθυπουργού για την έξαρση της εγκληματικότητας, αλλά αυτό μοιάζει πολύ χλωμό.
Πιο πειστικό είναι το αντίθετο, ότι δηλαδή δε δόθηκε η δέουσα προσοχή στο κρίσιμο ζήτημα της ασφάλειας από τον Πρωθυπουργό και αυτό αποτελεί ήδη βαρύ καταλογισμό για τον ίδιο.
Σε κάθε περίπτωση όταν όλα αρχίζουν και τελειώνουν με ασκήσεις καταστολής και αυστηροποίηση ποινών το αίτημα της ασφάλειας δε μπορεί να απαντηθεί. Οι γυναικοκτονίες, η βία των εφήβων, οι ορδές τυφλής βίας των χουλιγκανς και η ενδοοικογενειακή βία είναι μερικά μόνο παραδείγματα που απαιτούν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και όχι απλά και μόνο καταστολή ή ποινές.
Η ασφάλεια οπως και η ακρίβεια αποτελούν κεντρικά πολιτικά ζητήματα στα οποία η κυβέρνηση που «δεν έχει αντίπαλο παρα μόνο τον εαυτό της» αποτυγχάνει πλήρως.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση…

20 σχόλια

  • Και εάν πάρουν δρόμο αυτοί οι κουρασμένοι, θα ξαναέρθει το ξεκούραστο ΠΑΣΟΚ;. Ούτε ως ανέκδοτο δεν έχει αξία η δήλωση του κουκουλοπουλου.

  • Πάρη μου, έχεις αναλογιστεί μήπως, λέω μήπως, μετά από 35 συναπτά έτη στα κοινά, από θέσεις ευθύνης, κάποιοι άλλοι έχουν κουράσει και ίσως έχουν και οι ίδιοι κουραστεί!!!

    • Ένα δίκιο το έχεις…
      Έπρεπε να έχει κουραστεί να προσπαθεί γι’ αυτόν τον τόπο και για τους ανθρώπους που τον πολέμησαν με τόσο μίσος γιατί τους βόλεψε σε δουλειά και θέσεις (ευθύνης και μη) αλλά βλέπεις είναι αληθινός πατριώτης και αγωνιστής που όλα αυτά τα αφήνει πίσω του.
      Μακάρι να όλοι να αγαπούσαν στο μισό την πόλη μας όσο ο Κουκουλόπουλος

  • αν συνεργάζοσταν με συριζα και κκε,
    τώρα ο μητσοτακης θα ήταν ακούραστος
    και θα έφτιαχνε παλι τα χαρτιά ως νέος αγροτης!
    βάλατε πλατη και βγήκε ο ελλαδοκαυσίτης!
    υπάρχει και η άλλη λύση,συνεργαστειτε μαζί του
    όπως το 2012 για να τον ξεκουρασετε!

    • Ξέρεις κάτι που πρέπει να το καταθέσεις για να το μάθουμε κι εμείς ή απλά γράφεις τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά για εντυπώσεις???

      Γιατί πίσω από το ανώνυμο μπορώ να γράψω κι εγώ ο,τι θέλω και για όποιον θέλω, ακόμη και για την μάνα σου…

      • Εσύ τώρα την μάνα τι την ανακατεύεις σου είπε τίποτα για την δίκαια σου???
        Και κακώς πέρασαν το σχόλιο σου!!!
        Άντε γλύφτες κομματοσκυλα όλοι σας έθιξαν τα ιερά τοτέμ που είναι άγιοι!!

  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση…
    κουρασμένη ;

    TI EINAI

    Της δημογραφικής κατάρρευσης ,της γκριζοποίησης της ελληνικής γεωγραφίας, της υιοθέτησης της εχθρικής ενέργειας της λαθρομετανάστευσης ,της ιατρικής δικτατορίας, της επίσημης αποδοχής του δόγματος της παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης του Συντάγματος όπως έχουν επισημάνει έγκριτοι επιστήμονες ( καθηγητής Κασιμάτης κ.α.).

  • Πάρη δίκιο έχεις, αλλά να μας πεις κάποια στιγμή και το πόσο κουρασμένη είναι και η αντιπολίτευση της χώρας….εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα δυστυχώς!!!!

  • ΕΙναι πολύ έξυπνος ο κουκουλοπουλος για να μην καταλαβαίνει πως,απέναντι σε μια αντιπολίτευση,του αστείου και του….τιποτα,ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός,για όσα χρονια θέλει….τοσο απλό,τοσο ξεκάθαρο!!!

  • Ας βγάλουμε τις κομματικές παρωπίδες και μην κάνουμε κριτική στο πρόσωπο του Κουκουλόπουλου αλλά σε αυτά που λέει. Ειναι κριμα για την περιοχή μας άνθρωποι που δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο που εκφράζει, είτε ανήκουν στην αντιπολίτευση και πολύ περισσότερο στην κυβέρνηση, να χαίρονται για την υποβάθμιση της περιοχής μας. Ειδικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ πρέπει να απαιτούν απο τα κεντρικά στελέχη και τα τοπικά να ασχοληθούν με την περιοχή μας αλλιώς θα κλαίμε την μοίρα μας όλοι μαζί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι