prwtoselida


       

kozan.gr: Στην καταγραφή του αριθμού των αδέσποτων, ανά κοινότητα, σε συνεργασία με τους Προέδρους, προχωρά η Δημοτική Αρχή του Γ. Κοκκαλιάρη: “Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να υποβαθμίσουν το θέμα των αδέσποτων, έχω πει πάρα πολλές φορές είναι θέμα πολιτισμού” – Το έντυπο διανεμήθηκε στους Προέδρους στη σύσκεψη στο Κοβεντάρειο το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 (Βίντεο)

10 Ιανουαρίου 2024
20:19

Στην καταγραφή του αριθμού των αδέσποτων, ανά κοινότητα, σε συνεργασία με τους Προέδρους, προχωρά η Δημοτική Αρχή του Γ. Κοκκαλιάρη, όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη στο Κοβεντάρειο το απόγευμα της Τετάρτης 10/1. “Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να υποβαθμίσουν το θέμα των αδέσποτων, έχω πει πάρα πολλές φορές είναι θέμα πολιτισμού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κοζάνης και στη συνέχεια διανεμήθηκε το σχετικό  έντυπο στους Προέδρους .

 

19 σχόλια

  • ΜΠΡΆΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΡΟΧΏΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΦΟΔΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΎΡΙΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥς (οι μεγάλες πηγές και πληγές),ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙς,ΠΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕς ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ.

    • Ναι θα τα πάρει από τις στάνες,τα μαντριά και τους κυνηγους και θα τα μοιράσει σε σας τους φιλοσκυλους να τα φορέσετε πουλόβερ και πατουσακια ,να είστε αγκαλιά στο διαμέρισμα σας και στα μπαλκόνια σας να κάνετε παρεούλα. Άκου κει να έχουν σκυλιά οι κυνηγοί και τσομπαναραιοι ..Ντροπη

      • Όσο κι αν σε τσούζει δεν θα αφήσουμε να γίνεται αυτό το αισχος.Εφοδοι,αυστηρά πρόστιμα τώρα!!! Σε ασυνείδητους κτηνοτρόφους και κυνηγούς.Διοτι υπάρχουν και ευσυνειδητοι,δεν τους τσουβαλιαζουμε ολους.
        Δήμαρχε,προχωρα το,και στην άλλη πενταετία θα κανεις απλά περιπατο!!!

      • Ως εκεί φτάνει το μυαλό σου,ως εκεί λες. Σαμπως οι εθελοντές που τα μαζεύουν έχουν κάποια σχέση Μ αυτούς που αναφέρεις.Σεβασμος.

        • Εσένα το τρισδιάστατο μυαλό σου σε έκανε εθελοντή συλλέκτη αδέσποτων σκύλων; Αυτό είναι δουλειά του Δήμου κάτσε στα αυγά σου..Στιψε τα μυαλουδαρα σου και βρες κάτι ποιο ουσιαστικό για τους συνδημότες σου

  • Αντε να δούμε.Να τα καταγράψει και μετά να τα μαζέψει κιόλας,που αλλάζουμε πεζοδρόμιο όταν τα συναντάμε.Που δεν τολμάμε να βγάλουμε τα κατοικίδια μας.Που φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν έξω.Φτανει πια.Ευχομαι ο νέος Δημαρχος να κάνει επιτέλους τα αυτονοητα που περιμένουμε τόσα χρόνια.Ανεπιτρεπτο να υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους.

    • Απ’τις σάλτσες και το ύφος σου και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο μίσος τρέφεις γι αυτά ,αχαρακτηριστε.Δεν θα χες πρόβλημα σε Γκουαντάναμο
      να τα κλείσουν, ή και στην Κόλαση αν γινόταν.Πογκρομ δηλαδή να γίνει ,για να σε ικανοποιήσουμε; Σε κόβω πάντως ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθείς το κατοικίδιο σου ,θα το ξωπεταξεις στους δρόμους όπως κάνουν αμέτρητοι ασυνείδητοι,και γεμίσαμε οι δρόμοι και απο αυτούς αναξιοπαθουσες ψυχες.Δήμαρχε, μην ακούς και μην επηρεάζεσαι από τέτοιους,που μόνο ζημιά θα σου κάνουν. Προχωρα στην καταγραφή ,με συμβούλους πάντα τα πρόσωπα που μάθαμε ότι θα σε βοηθήσουν ,και είναι αληθινοί φιλοζωοι. Και τις αμοιρες αυτές ψυχές θα φροντίσεις με ανθρωπιά ,υπογράφοντας συμβάσεις με ιδιωτικά Καταφύγια,και η ποιότητα ζωής των δημοτών θα βελτιωθεί αφάνταστα. Και από τώρα σου συνιστώ φύλαγε το χρήμα ,όχι αφρονες σπατάλες σε φιέστες και περιττά και διοχέτευσε τα άμεσα για τα αδέσποτα .Θα πρέπει να γίνουν ρήξεις,δεν γίνεται αλλιώς. Μόνο έτσι θα κάνεις περίπατο και στην επόμενη τετραετία.

    • Έχεις και κατοικίδιο αστείρωτο φαντάζομαι!!! Αν ήταν στειρωμενο δεν θα σε ενοχλούσαν τα καημένα αδέσποτα!! Να αρχίσουν επιτέλους οι έλεγχοι και τα πρόστιμα!!!

  • Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε.
    Συνέχισε έτσι και σε βλέπω δήμαρχο για τις επόμενες 10 πενταετιες….
    Μας εξέπληξες ευχάριστα….
    Μαζί σου κι εγώ να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ…..

  • Επιτέλους μια ενέργεια – καταγραφή χωρίς κόστος για το δήμο. Τόσα χρόνια έχει πληρώσει ο δήμος ένα σορό και τελικά δεν ξέρουν πόσα είναι. Το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει όλους.

  • Μαζέψτε τα σκυλιά να τελειώνουμε έχουμε γεμίσει ….. βάλτε τα στο ρωμανελη στο κλειστό στρατόπεδο και να πηγαίνει οποίος θέλει να τα ταΐζει να τα βλέπει ότι θέλει τέλος πάντων να τα κανειυ…..αλλά μαζέψτε τα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι