Koζάνη: Online δάνειο σε 10 λεπτά στο νεαρό Διπλωματούχο Μηχανικό Τάσο Σαπαλίδη (Φωτογραφίες)

11 Ιανουαρίου 2024
12:30

Ενημερωτική εκδήλωση, παρουσία του Υφυπουργού Σ. Κωνσταντινίδη, με θέμα «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην Κοζάνη. Στα σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Πολιτεία για τη στήριξη, ενίσχυση και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στις κυβερνητικές πολιτικές που υλοποιούνται σε ό,τι  αφορά στη διαμόρφωση και εμπέδωση μιας φιλοεπενδυτικής νοοτροπίας στη χώρα μας και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα, αναφέρθηκαν οι εισηγητές και μάλιστα στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε οnline δάνειο, σε 10 λεπτά, στον νεαρό Διπλωματούχο Μηχανικό Τάσο Σαπαλίδη. Το δάνειο πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου, του Προέδρου του ΤΜΕΔΕ (ταμείο μηχανικών εργοληπτών δημοσίων έργων) και  αρκετών μηχανικών. Εγκρίθηκε μέσα σε 10 λεπτά σσηματοδοτώντας μια νέα ψηφιακή εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα. Τα δάνεια είναι μέχρι του ποσού των 25.000 ευρώ για κάθε δικαιούχο.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.