kozan.gr: Μιχαήλ Δουλγεράκης (Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου): “Όποιος έχει το θάρρος και την εντιμότητα ας κάνει επώνυμα καταγγελίες ονομαστικά για συναδέλφους και όχι γενικά και αόριστα”

11 Ιανουαρίου 2024
20:04
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Μιχαήλ Δουλγεράκης (Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου) αναφέρει: Συχνά πυκνά παρατηρείται δυστυχώς το φαινόμενο έντονης και εύκολης στοχοποίησης του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, προδήλως; με ανώνυμες η επώνυμες και αβάσιμες αγωγές, καταγγελίες, αναφορές του τύπου “πήγα στο Νοσοκομείο και με έδιωξαν, δεν με εξέτασαν,η περίμενα ώρες” και απειλές του τύπου “εγώ σε πληρώνω ρε, ξέρεις ποιος είμαι γω” και άλλες τέτοιες ύβρεις! Δεν ξέρω δυστυχώς ειλικρινά ποιος ευθύνεται για όλα αυτά, το μόνο πού ξέρω είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ομπρέλα προστασίας και ασφάλειας!
Όποιος έχει το θάρρος και την εντιμότητα ας κάνει επώνυμα καταγγελίες ονομαστικά για συναδέλφους και όχι γενικά και αόριστα. Κάτω τα χέρια λοιπόν από το προσωπικό, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που καθημερινά δίνουν έναν άνισο αγώνα με τον αόρατο εχθρό για να σώσουν εσάς υπό αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές θυσιάζοντας τους ίδιους τους εαυτούς τους για να πάρετε εσείς όλοι την Ζωή σας πίσω..
Ντροπή και μόνο θλίψη αισθάνομαι !!

17 σχόλια

  • ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΠ ΟΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  • Τι να πούμε γιατρέ από την εμπειρία που έχω ένα μόνο θα πω είστε ήρωες. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κύρια Ντίνα του παιδιατρικού η οποία είναι μια εξαιρετική επιστημών και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  • Ας μας απαντήσει πρώτα εάν κάνω εγώ επωνυμη καταγγελία, τι θα γίνει;Πόσοι ιατροί ή νοσηλευτικό προσωπικό τιμωρήθηκαν για απρεπή συμπεριφορα; Το μόνο που θα πούνε από το νοσοκομείο που θα καταγγειλεις το συμβάν θα γίνει ΕΔΕ ή θα ρωτήσουν τι βάρδια τι έγινε και όπως στο 99% θα φταίει ο ασθενής ή ο σύνοδος. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

  • . Δουλγεράκη η οργάνωση της υποδοχής των περιστατικών είναι δουλειά της διοίκησης κι όχι της κάθε κλινικής. Ναι, η υποδοχή πάσχει σε οργάνωση: αν περπατάς δεν σου δίνει κανείς σημασία, ακόμα κι αν μπορούν να σε στείλουν για ακτίνες σε ένα λεπτό. Σου δίνουν σημασία μόνο αν σε δουν οριζόντια.
    Δεν θέλουμε “ήρωες”. Οργάνωση θέλουμε.

  • Κ.Δουλγερακη αν καποιος παει στα έκτακτα και τον εξετάσουν και τον παρουν αιμα για να το στείλουν για ανάλυση το Μίνιμου που θα περιμένει για τα αποτελεσματα είναι πάνω από 3ωρες (μου έχει τύχει) πως θέλετε μετά να μη φωνάζει ο κόσμος…..το έργο σας ως προσωπικό στο τομέα τις υγείας δε το αμφισβητεί κάνεις ..θα συμφωνήσω με το σχόλιο του 12 Ίαν 2024 09.40 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ….

  • Στον ιδιωτικό τομέα,που πληρώνεις,γιατί κάθεσαι σούζα και δε διαμαρτύρεσαι;ενώ στο δημόσιο κάνεις τον ψευτόμαγκα και λες από εμένα πληρώνεσαι.

    • Στον ιδιωτικό τομέα πληρώνεις αλλά όλα τα έχουν άψογα κ αν σε αγνοήσουν η συμπεριφερθούν άσχημα με μια καταγγελία αυτοί κάθονται σούζα κ όχι εμείς οι πολίτες.

  • Καλησπέρα σας τέτοιο νοσοκομείο πουθενά στην Ελλάδα. Πέρυσι ήμουν εκτός Κοζάνης όσες φορές χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο όπου διεμένα έχω να πω τα καλύτερα σε αντιμετωπίζουν ανθρώπινα. Εδώ πάντα σε φωνάζουν, δεν σε δίνουν σημασία, σε παρατάνε στο έλεος.
    Επίσης κ εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά τηρώ τον όρκο που έδωσα. Μόνο θλίψη και απογοήτευση με προκαλεί το νοσοκομείο της Κοζάνης.

  • οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι χρυσοπληρωμένες στο Ελληνικό Δημόσιο
    …όλοι πληρώνουμε τόσα χρόνια εισφορές για κλάδο υγείας και ως εργαζόμενοι και ως συνταξιούχοι

  • Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο αντίθετος θέλω να πω ότι και στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα που έτυχε να νοσηλευτω το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογο,όμως θέλω να αναφέρω πως το κρεβάτι του πόνου είναι πολύ σκληρό και εάν καμία φορά κάποιος από εμάς μπορεί να παρεκτραπη μην μάς κρατάτε κακία γιατί και από της δύο πλευρές και σε πολύ μικρό ποσοστό μπορεί να γίνει λάθος ο Θεός να σας έχει καλά χρονιά πολλά καλή χρονιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.