ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοζάνης: “Για άλλη μια φορά, συγκεκριμένες μονάδες φοιτητών με τη στήριξη μεσηλίκων, αυτοαποκαλούνται φοιτητικοί σύλλογοι”

12 Ιανουαρίου 2024
13:13
Για άλλη μια φορά, συγκεκριμένες μονάδες φοιτητών με τη στήριξη μεσηλίκων, αυτοαποκαλούνται φοιτητικοί σύλλογοι γνωρίζοντας θέλοντας και μη, τους σκοπούς και το λόγο δράσης τους . Συνεχίστε να λέτε τα ψέματα σας, εκλεγμένοι είστε μεταξύ σας και στις δικές σας επιτροπές διαφωνίας ως προς τη θεσμοθέτηση των μη κρατικών , μη κερδοσκοπικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων .
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη φοιτητική κοινότητα και θα εκπροσωπούμε την πλειοψηφία καθημερινά ! Αυτή είναι η “δύναμη” που σας έχει απομείνει; Που πήγαν οι “ενωμένοι” Φ.Σ. που αναγράφατε στις προηγούμενες φυλλάδες σας;

17 σχόλια

  • Ωραίο επίπεδο φοιτητών. Μεσήλικες, φυλλάδες κλπ.
    Πόσοι αλήθεια,απο τα μέλη της δαπ, μπορούν να πληρώσουν 10000 ευρώ δίδακτρα το χρόνο για σπουδές; Ποσοι μπορουν να δώσουν 18.000 ετησίως ευρώ για κτηνιατρική και 25000 για ιατρική και οδοντιατρική; Τόσο κοστίζουν τα δίδακτρα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου.

  • Και Α και ου και δαπ- νδφκ, τα Ουγκάντα της Ν.δ που πιστεύουν ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο είναι δικιά τους μόνο υπόθεση,ντροπή της νεολαίας, δεν πάνε για κάνα πάρτι

    • που είναι η υποτιθέμενη πλειοψηφία σας? Αν ήσασταν τοσοι οσοι λέτε δεν θα χρειάζονταν να βγαίνουν σε αυτή την ηλικία … οι παλιοί αριστεροί… ας αγωνιστεί και κανένας άλλος… Νατος κι ο καθηγητής μου στο λύκειο το μακρινό 1985 … δεν λέμε ονόματα…

  • Δεν κάνετε καλύτερα καμιά μεταγραφή στα νέα “μη κρατικά” και “μη ιδιωτικά” πανεπιστήμια αντί να λυμαίνεστε τα ελληνικά και δημόσια, νεαροί της ΔΑΠ;;;

  • Δαπ νδφκ αυτοί οι μεσήλικες είναι που πληρώνουν, είναι τα παιδιά μας, οι δικοί σας γονείς που ήταν;;

  • Μπράβο παιδιά! Ξεμπροστιάστε τους ιδεολογικούς δυνάστες της δήθεν προοδευτικής παράταξης, που πατρονάρουν και τη φοιτητική ζωή με ψέματα και οπισθοδρόμηση!

  • Μιλάμε για πολιτικές διάνοιες εκεί στην ΔΑΠ. Λένε ότι υπερασπίζονται την φοιτητική κοινότητα υποστηρίζοντας την λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων που θα είναι άλλο ένα μέτρο για να κάνει άχρηστα τα πτυχία τους, ενώ οι ίδιοι σπουδάζουν στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Μπράβο τσακάλια!!! Πανέξυπνη ιδέα!

    Υ.γ. προφανώς όλη την κοινωνία απασχολεί ρε μπαγλαμαδες το πώς θα σπουδάζουν τα παιδιά! Πιθανά μόνο εσάς να μην απασχολεί γιατι έχετε φάει την παραμυθα ότι θα ζήσετε καλά που είστε ΝΔ.

  • Ντροπή τους να κυκλώνουν και να στοχοποιούν πρόσωπα! Η εκπαίδευση είναι ύψιστο αγαθό και αφορά όλο το κοινωνικό σύνολο. Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους!

  • ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;
    Ο ΑΔΩΝΗΣ ΜΗΠΩΣ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;

  • Η ρουφιανιά είναι στο αίμα κάποιων, παλιά φορούσαν σακούλα και δείχνανε με το δαχτυλο, τώρα κυκλωνουν πρόσωπα στο διαδίκτυο!

  • Η εκπαίδευση αποτελεί ΔΙΚΑΊΩΜΑ όχι προνόμιο. Αφήνω ασχολιαστη την δημοσίευση των προσώπων χωρίς την άδεια τους (το γνωρίζετε ήδη ότι εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο )

  • Αντε σε κανα παρτι να πιειτε τζαμπα αντε που μου θελετε και πολιτικη λουφατζηδες , αντε δεν μας εφτανε ο κλοουν σας που τον ανεχομαστε 4,5 χρονια τωρα θα εχουμε και τα δαπιτακια απο πανω να μας κουνανε το δαχτυλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.