Σε κατάληψη των σχολών τους, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Γενάρη, προχωρούν φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας – Συλλαλητήρια σε Κοζάνη & Φλώρινα

17 Ιανουαρίου 2024
22:24
Με τη πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Γενάρη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δηλώνουν «Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Απαιτούμε αναβάθμιση των σπουδών μας! Πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές!». Πιο συγκεκριμένα σε κατάληψη των σχολών τους την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Γενάρη προχωρούν οι εξής Φοιτητικοί Σύλλογοι: Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας, Νηπιαγωγών Φλώρινας, Χημικών Μηχανικών Κοζάνης, Ψυχολογίας Φλώρινας! Ταυτόχρονα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Κοζάνης και Φλώρινας καλούν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια της Πέμπτης! Να διατρανώσουμε με όλη μας τη φωνή, ενωμένοι με 100δες Φοιτητικούς Συλλόγους όλης της χώρας ότι το νομοσχέδιο αυτό θα αποσυρθεί! Διεκδικούμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές, πτυχία με αξία, ένα δημόσιο, καλό και πραγματικά δωρεάν Πανεπιστήμιο!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Γενάρη!
Κοζάνη, 12.00 μ.μ. κεντρική πλατεία (ρολόι)
Φλώρινα, 12.00 μ.μ. πλατεία Μόδη

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.