Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Για το Φράγμα Νεστορίου η συνάντηση του Περιφερειάρχη με Σταϊκούρα

17 Ιανουαρίου 2024
22:45

Η επανεκκίνηση κατασκευής του Φράγματος Νεστορίου συζητήθηκε στην συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα στην οποία συμμετείχαν η Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς (Ν.Δ.) Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.

Στην συζήτηση αποφασίστηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών με πρώτη εξέλιξη την εκκαθάριση της εργολαβίας εντός του επόμενου διμήνου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η δυνατότητα και η πιθανότητα υποκατάστασης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Επίσης σε ανάλογη συνάντηση, εντός δύο μηνών, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα, ήτοι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα της νέας ΚΑΠ καθώς και η διαδικασία χειρισμού του συνόλου του έργου, συμπεριλαμβανομένου του αρδευτικού, του αγωγού μεταφοράς νερού για τον εμπλουτισμό της Λίμνης Καστοριάς κλπ.

 

5 σχόλια

  • Αυτό το δίδυμο Αντωνίου Σαββόπουλος έχετε σκεφθεί πόσες συναντήσεις για το φράγμα Νεστορίου έχουν κάνει;;; Δεν μπορούν να δώσουν λύσεις τα παιδιά, Αλλά εσείς ξέρετε…. την άλλη φορά αυξήστε τις ψήφους στις 10.000!

  • Το φράγμα Νεστορίου να έχει 20 χρόνια που όλο το φτιάχνουν κι όλο μένει άφτιαχτο;
    Ο Αμανατίδης ήταν στην ΑΝΚΟ ακόμη.

  • Για την παροιμιώδη αποτελεσματικότητα των τοπικών στελεχών που 20 χρόνια το κλώθουν από δω κι από εκεί βγάζουμε τα ίδια πρόσωπα στις κρίσιμες θέσεις.
    Υπομονή κι ο Καζαντζίδης θα ξαναγίνει επίκαιρος…

  • Είπαμε οτι θα τρώτε υδρογόνο, φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες.
    Άκου εκεί που θέλετε και φράγματα
    στην Δυτική Μακεδονία;
    Τι δεν καταλαβαίνετε;
    Αχάριστοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.