X. Eλευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Ο Δήμος μας αλλάζει”

18 Ιανουαρίου 2024
10:45
25 χρόνια ο Τεό είναι Υπάλληλος του Δήμου Σερβίων
25 χρόνια μετρούσε τα νερά με τον κλασσικό τρόπο δηλαδή χειρονακτικά μαζί με άλλους υπαλλήλους του Δήμου ξοδεύοντας πολλές ώρες εργασίας.
Σήμερα ο Δήμος απέκτησε νέο τρόπο καταμέτρησης όλων των ψηφιακών υδρομέτρων του Δήμου που σε χρόνο dt θα καταμετρούνται όλα τα υδρόμετρα.
Ο Δήμος μας αλλάζει
Ο Δήμος μας «ξυπνά» στο κόσμο της πληροφορίας.

8 σχόλια

  • Για τα υδρομετρα που δεν είναι ψηφιακά; τι γίνεται;
    Θα μετράτε αν θέλετε και οπότε θέλετε;
    Θα μας στέλνετε λογαριασμούς υπέρογκους εξαιτίας δικών σας ελλείψεων στις καταμετρήσεις και με εξίσου υπέρογκο φπα ;

    • Ιδιωτικοποιούν την ύδρευση και ο υπάλληλος σαν φόντο διαφημιστικό του δημάρχου ποζάρει μέσα στην χαρά! Χαρείτε και εσείς συμπολίτες να δω που θα βρείτε λεφτά να πληρώσετε!

  • Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΓΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΤΣΙ.

  • Δήμαρχε οφείλεις εξηγήσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερου και να προσδιορίσεις ακριβώς τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια , δε μπορεί να στείλεις τους υπέρογκους λογαριασμούς χωρίς καμία εξήγηση , γιατί ;όχι μόνο κοκορεμστα

  • Μη στεναχωριέστε, ό,τι πόσο και να σας έρθει. Στις επόμενες εκλογές θα χαριστούν οι λογαριασμοί αρκεί να ψηφίσετε σωστά!!! Γατάκια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι