kozan.gr: Μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας Δ. Μαυροματίδη, στην Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων Και Υποδομών, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

21 Ιανουαρίου 2024
11:35
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη και τον πρώην Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτ Μακεδονίας και Πρόεδρο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας Δημήτρη Μαυροματίδη, είχε, πριν από λίγες μέρες, ο Γ.Γ. της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων Και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης. Συζητήσαν  για την πορεία του ΠΑΑ 2014-202 και της ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ώστε να υπάρξει βελτιστοποίηση της γεωργίας, αύξηση του κτηνοτροφικού κεφαλαίου και αύξηση του απασχολούμενου με τη γεωργία και την κτηνοτροφία αγροτικού πληθυσμού με σκοπό να αυξηθεί το οικογενειακό εισόδημα από τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Δημήτρης Μαυροματίδης, πέραν του ρόλου ως Προέδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας, φαίνεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής Αμανατίδη όπως ομοίως είχε κατά τον προεκλογικό του αγώνα .
kozan.gr

53 σχόλια

    • Στον Αμανατίδη δεν είναι κανένας σκιώδης. Είναι όλοι συνεργάτες που στηρίζουν τον Περιφερειάρχη. ¨ηδη η παρουσία του στη τηλεθερμάνσεις είναι πολυ δυνατή και θα δώσει τις λύσεις.

  • Άξιος!!! Άλλωστε ήταν αυτός που επέλεξε και ο Κασαπίδης παλιότερα ως καλύτερο Διευθυντή για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης κατά τη θητεία 2019-2023, αναγνωρίζοντας έτσι ο τότε Περιφερειάρχης (Κασαπίδης) ότι είναι ανήμπορος και ανίκανος χωρίς βοήθεια από τον Μαυροματίδη!!!

  • Συγχαρητήρια κ. Αμανατίδη. Διότι έχετε δίπλα σας έναν απο τους πιο αξιόλογους συνεργάτες. Δεν είναι τυχαίο που πάντα στο ΤΕΕ έβγαινε πρώτος.
    Αξιοποιείστε κατά το δυνατόν όλους τους τεχνοκράτες για το καλύτερο του τόπου μας.

  • Συνεπαγωγικά λοιπόν θα είναι πετυχημένη και η θητεία. Ο Μαυροματίδης είναι από τα πιο έμπειρα και σοβαρά στελέχη του Δημοσίου με εργασία σε διάφορα πόστα και σε συνεργασία με όλες τις πολιτικές ηγεσίες οι οποίες τον επέλεγαν ως ικανό.

  • Γυρίσαμε δεκαετίες πίσω ,οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα. Τα ίδια πρόσωπα καμία αλλαγή, οι συνεργάτες του Καρυπιδη,του Πλακεντά, του Κασαπίδη,είναι συνεργάτες στην νυν Περιφερειακή αρχή.Όποιος περιμένει διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις γελάτε οικτρά.

  • Ετσι εξηγειται η προκοπη της ΠΔΜ.
    Πρωτοπορα (;) και με διαφορα…
    Οι Περιφερειαρχες “αλλαζουνε”,
    αλλά οι “εγκεφαλοι” μένουν.
    Ποιος νοιαζεται για το μελλον αυτου του τοπου!;

  • Αφού έτρεξε ο Μαυροματίδης και για την πορεία της Γεωργίας τότε έμεινα ήσυχος εγώ και οι υπόλοιποι γεωργοί για το εισόδημα μας.Θα τα πουλήσω τα προϊόντα μου δεν θα τα έχω στις αποθήκες. Θα σταματήσουν οι εισαγωγές προϊόντων και θα πουλάμε τα προϊόντα μας στην εγχώρια κατανάλωση.

    • Μια και πάει τόσο καλά η δίκαιη μετάβαση Ανανατιδη πήρες το δέκα το καλό απ την ανάποδη ! Να τον χαίρεσαι τον Δημητράκη

  • Ο Μαυρομάτιδης είναι ένας ικανός τεχνοκράτης, αποτελεσματικός με γνώσεις κι εμπειρία κ πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος και συνέπεια,αρετές που σπανίζουν στο πολιτικό στερέωμα. Ο Αμανατίδης επέλεξε σοφά!

  • Ο Μαυροματίδης είναι ευτύχημα για το τόπο, μακάρι όλες οι Περιφέρειες να είχαν διευθυντικά στελέχη σαν τον Μαυροματίδη.Ήταν, Είναι και θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον Αμανατίδη.

  • Οι “συντεχνίες”κατάφεραν να τον απομακρύνουν από ΤΕΕ…ο ήλιος όμως πάντα ανατέλλει…όσοι συνεργάστηκαν και τον γνώρισαν ξέρουν για το βάθος της γνώσης κ το ακέραιο του χαρακτήρα του! Ανθρώπους σαν το Μαυρομάτιδη θέλουμε για το καλό του τόπου.Ο αποτελεσματικός περιφερειάρχης κρίνεται από τους συνεργάτες που τον πλαισιώνουν…θέλει ταλέντο να έχεις δίπλα ικανούς!

  • Γεια σου ρε Μήτσο περιφερειάρχη..προχώρα δυνατα και μην ακούς κανένα..εξάλλου πασοκοι είσαστε όλοι εκεί πάνω..πασοκαρα μια ζωή

  • Γιατί τόσοι έπαινοι για τον Μαυροματιδη;Αλήθεια ποιο είναι το έργο του;Εγώ το μόνο προσόν που του αναγνωρίζω είναι η γνώση του για εκλογές.Τιποτα άλλο δεν ξέρει να κάνει.Αλλα αυτό το προσόν το έχουν και άλλοι και το έχω διαπιστώσει.Σεμιναρια τους κάνουν για να μαζεύουν ψήφους.

  • Η ομάδα του Μαυροματίδη έπιασε δουλειά βλέπω…!!!Υπάρχει οργάνωση όχι αστεία…!!!Πόσο πάει το σχόλιο δεν μας είπατε?Μια θέση στη ΖΕΠ?

  • Δημήτρη η αναγνωρισιμότητά σου ξεπερνά τα όρια Δυτ.Μακεδονίας. Μπραβο στον Αμανατίδη που επέλεξε να σ έχει δίπλα του. Σοφή κίνηση.

  • Ο Μαυροματιδης είναι από τους πιο ικανούς ανθρώπους στο τομέα του στην Ελλάδα !! Δημήτρη συνέχισε δυνατά για το καλό του τόπου !!

      • Μηοως έχουμε λίγο τρυκιμια εν κρανιω; ο Κασαπιδης είχε δεξί χέρι τους Τζιουτζιο και Κιανα. Απλά σταματήστε να γράφετε για τον καθε Μαυροματιδη λες και είναι είδηση. Συγκεκριμένου άνθρωποι γράφουν υπέρ του και συγκεκριμένο κατά του. Αφήστε τα κουτσομπολιο και σηκωστε μανίκια όλοι μαζί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.