Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Μεταμόρφωσης του Δήμου Κοζάνης

21 Ιανουαρίου 2024
22:54
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Μεταμόρφωσης , μαζί με την ενορία του χωριού , με την πανέμορφη παρέμβαση του χιονιά.

Η ανάρτηση του προέδρου :

Εμείς αποφασίσαμε να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ο Θεός αποφάσισε να στολίσει το πανέμορφο χωριό μας!! Παρα το σχετικό άγχος , με τη βοήθεια των χειριστών στα εκχιονιστικά μηχανήματα , πήγαν όλα κατ’ ευχήν !! Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας αλλά και όλους εσάς που δικαιολογημένα , για τους δικούς σας λόγους , δεν μπορέσατε να ρθειτε. Ευχόμαστε του χρόνου πρώτα ο Θεός να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Ευχαριστούμε το Φρατζολινο αρτοποιειο και τον Χαρισίου Παναγιώτη για την προσφορά ακόμα μιας πεντανόστιμης βασιλόπιτας ! Επίσης να ευχαριστήσω το Fassas Store , για τη γενναιόδωρη χορηγία του δώρου. Στη συνέχεια της ανάρτησης θα ακολουθήσουν όμορφες φωτογραφίες από την κοπή της πίτας αλλά και από το πανέμορφο χωριό μας. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι θα είμαστε κοντά σας σε ότι χρειαστεί και τα τηλέφωνα μας είναι πάντα στη διάθεση σας!

Για το Τ.Σ ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Λαβασας

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.