Για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη για τους ομοφυλόφιλους (Γράφει ο Π. Ηλίας Κοντός)

22 Ιανουαρίου 2024
11:53

Όταν το έτος 1979 και στις έξι Μαΐου, τελούσαμε τα εγκαίνια του Σχολικού μας Μουσείου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτην Σερβίων και Κοζάνης, Μακαριστό Διονύσιο, στην ομιλία μου ανέφερα περί της εισόδου μας στην Ε. Ε.

Αν είναι οι λαοί αυτοί, να μας δώσουν υλικά αγαθά, ας μην πουλήσουμε τα πρωτότοκα, αντί πινακίου φακής, και τελειώνοντας  την ομιλία μου, ακούω τον Σεβασμιώτατο να λέει: «Είμαι τόσα χρόνια στην Ι. Μ. Σερβίων και Κοζάνης, και νόμιζα πως δεν έκανα τίποτα, όμως ο π. Ηλίας με διέψευσε».

Και το άλλο, που κατά κόρον τόνιζε, «όλοι, μάς ζητάνε να τους βοηθήσουμε οικονομικά, εσείς Σεβασμιώτατε δεν ήρθατε ποτέ να μας ζητήσετε κάτι. Αν μου δώσετε κάποια ενίσχυση, είμαι υποχρεωμένος να σας το ανταποδώσω, και αυτό δεν θέλω να γίνει»!!

Αυτά τα λίγα για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη για τους ομοφυλόφιλους.

Ας τ’ ακούσουμε οι σημερινοί ποιμένες, που ανεβαίνουμε τις σκάλες των διαφόρων Υπουργείων και κατεβαίνουμε, για να λάβουμε κάποια οικονομική υποστήριξη.

Στώμεν καλώς αδελφοί, καιρός είναι να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις που είναι δυνατές και ακαταμάχητες!! Τα γνωστά τέκνα Απόστολος Παπαδημητρίου και Χαρίτων Καρανάσιος, βροντοφώναξαν στα γνωστά μέσα επικοινωνίας, ΟΧΙ στα πολλά σχέδια των ομοφυλόφιλων.

Με αγάπη και σεβασμό

Π. Ηλίας Κοντός

Εφημέριος Ροδίτου

17 σχόλια

  • Με τις δικές σας δυνάμεις τις ακαταμάχητες! αλλά ανεβαίνετε και κατεβαίνετε στα υπουργεία για οικονομική υποστήριξη! Με αγάπη και σεβασμό φυσικά!

  • Δεν κοιτάς τον χώρο σας, παπά, γεμάτος από ηθικά σκάνδαλα,που βλέπουν το φως κάθε τόσο, είναι. Αφορά και την περιοχή μας πρόσφατη τελεσίδικη απόφαση σε δικαστήριο της Καστοριάς,αν το πήρες είδηση.
    https://sierafm.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B9/

    Για δε τα οικονομικά σκάνδαλα και τη φιλοχρηματία των δεσποταδων, ας μη μιλήσω.

    • ναι – ναι!
      “εξαιρετικο” σχολιο που προσθετει στοιχεια και επιχειρηματα στον διαλογο!

      κοινως…στην εξεδρα η μπαλα!
      αλλα νταλλων για να αυτοδικαιωσουμε τον εγωϊσμο μας!

      • Ο συντάκτης παπάς γράφει “Αυτά τα λίγα για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη για τους ομοφυλόφιλους”. Να μην το συνεχίσω,γιατί θα το κόψει το kozan.Και ο νοών νοειτω περί της εκκλησιαστικής υποκρισίας .

        • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

          ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΣΟΥ.

          Ε! ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ… ΝΙΚΗΣΕΣ!
          ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!
          ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

          Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

      • Δες καλά τι γράφει ο παπάς στον τίτλο και τη μουγκα για τα του χώρου του και ύστερα γράφε για μπάλα στην εξέδρα.

  • το κράτος δεν έχει δικαίωμα,να καταργήσει
    τα σκοταδιστικα κατηχητικά της Εκκλησίας
    και σεις δεν έχετε δικαίωμα, να
    καταργείτε νομοσχέδια του κρατους!

    • ενταξει; εκανες την υποχρεωση σου στο κομμα;

      πες και καποιο σοβαρο επιχειρημα τωρα, γιατι ετσι γινεται σε σοβαρες συζητησεις!

    • Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν καταργεί νομοσχέδια του κρατους, διαγράφει από τα μητρώα της (αφορίζει) τους νομοθετούντες αντίχριστους νόμους.

      • Η Εκκλησια να αφορίσει και τους ομοφυλόφιλους ρασοφορους,που είναι ουκ ολίγοι.Αυτους έστω που έχουν τελεσιδικησει δικες για ηθικά σκάνδαλα αλλά και για ασέλγεια,δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας.Αλλα κόρακας κορακου μάτι βγάζει;

    • Ε ναι,αν πιστεύει κανείς πχ στον μπαμπούλα του Διαβολου και σε άλλα παραμύθια των θρησκειών, είναι μη σκοτάδι,όλο φως. Και αν αποκρύπτει τα ηθικά σκάνδαλα των ρασοφορων κάτω απ’ το χαλί και παραμυθιαζει τον κόσμο με όσα συμβαίνουν ειδικά στην επαρχία ,είναι κύριος με κεφαλαίο.

  • Β. Λεβέντης στη Βουλή : Ποιός σας είπε ότι η Εκκλησία δεν αγαπάει τους ομοφυλόφιλους. Τους αγαπάει, τους θέλει μετανοούντες !

  • Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ (2023) οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.