Κ.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΡΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε: Νέο Voucher για 10.000 Ανέργους από ΔΥΠΑ

25 Ιανουαρίου 2024
15:09
Κανένα σχόλιο

Προκήρυξη ΝΕΑΣ δράσης προώθησης στην απασχόληση, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε 10.0000 εγγεγραμμένους άνεργους ηλικίας 25 έως 45 ετών, να συμμετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα, που θα περιλαμβάνουν:

  • Θεωρητική εξ αποστάσεως κατάρτιση 80 ωρών με εκπαιδευτικό επίδομα 400€ για την ανάπτυξη πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού (upskilling) και την επανακατάρτιση του (reskilling).
  • Πιστοποίηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.
  • 6μηνη πρόσληψη πλήρους απασχόλησης σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα σε θέσεις εργασίας συναφείς με το αντικείμενο κατάρτισης, εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας που υλοποιήθηκε το πρόγραμμα κατάρτισης.

Ειδικότερα η Δράση επιχειρεί να επικαιροποιήσει ή/ και να αναβαθμίσει τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες των ωφελουμένων, ώστε να ενισχύσει την προοπτική μετάβασης των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας, με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πιστοποίηση, αλλά και απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα.

Επίσημη ενημέρωση για τη Δράση:
https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta
Οι επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν ανέργους για 6 μήνες σε νέα θέση εργασίας θα λάβουν επιχορήγηση έως 100% του συνολικού κόστους (μισθού και εισφορών), με ανώτατο όριο τα 6.132 ευρώ

Η Δράση  υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Κ.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΣΑΡΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Κασομούλη 12,
2ος Όροφος Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461025001

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.