kozan.gr: Πορεία, με τα τρακτέρ τος, προς το Δημαρχείο Κοζάνης και την Περιφέρεια, αγρότες της περιοχής διαμαρτύρονται και ζητούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2024
12:35

Πορεία, με τα τρακτέρ τος, προς το Δημαρχείο Κοζάνης και την Περιφέρεια, αγρότες της περιοχής διαμαρτύρονται και ζητούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

6 σχόλια

  • Εσείς δεν είστε εκείνοι που το καλοκαίρι του ’23 ψηφίσατε ΝΔ και πήρε 41% ???? Μητσοτάκη παρτους και τα σωβρακα τώρα!!!!

  • παλικάρι ……πρωτογενής τομέας δεν είναι μόνο χωράφια…..είναι και η κτηνοτροφία που και αυτή βάλετε με αθρόες και παράνομες εισαγωγές τόσο αγελαδινού όσο και αιγοπρόβιου γάλακτος ….έτσι όταν εκτίθεσθε δημόσια καλό θα ήταν να αναφέρονται και τα σοβαρά προβλήματα των κτηνοτρόφων.
    καλό αγώνα!!!!!!!!!!!

  • Ολλανδία: οι αγρότες έριξαν την κυβέρνηση.
    Γερμανία: οι αγρότες πριονίζουν την κυβέρνηση.
    Γαλλία: οι αγρότες μπήκαν στο Παρίσι.
    Πολωνία: οι αγρότες μπήκαν στη Βαρσοβία.
    Ελλάδα: οι αγρότες έκαναν μια βόλτα απ’ τη ΖΕΠ! Επιτέλους, σοβαρευτείτε, για να σας πάρουμε στα σοβαρά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.