Σε τροχιά υλοποίησης το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων

26 Ιανουαρίου 2024
12:40
Κανένα σχόλιο

 

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων (ΔΕ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ, ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ), καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) αποφάσισε την αποδοχή των οικονομικών προσφορών για την εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων- Μελετών σε 39 Δήμους για την ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Χώρας.Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ προχώρησε παράλληλα στην ανάδειξη ως προσωρινού αναδόχου της σύμβασης για κάθε ένα από τα τμήματα του Διαγωνισμού για την εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων – Μελετών. Από τα 39 Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια το τμήμα 26 του διαγωνισμού αφορά στο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σερβίων με συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή μελέτης 1.071.566 ευρώ (Περιλαμβάνετε και ο Δήμος Βελβεντού).

Στόχος του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, είναι η οργάνωση και η ανάπτυξη του συνόλου της εδαφικής περιοχής του Δήμου Σερβίων για να καθοριστούν οι χρήσεις γης, οι όροι και οι περιορισμοί δόμησης και η γενική πολεοδομική οργάνωση.

Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας για την ανάπτυξη και προοπτική της περιοχής, αφού δεν αφορά μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό, δίδοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να γνωρίζουν που και τι μπορούν να οικοδομήσουν ή να επενδύσουν.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.