kozan.gr: Η 1η ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς στην ΠΕ Κοζάνης, παρουσία του Νίκου Βούτση, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Αλιάκμων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

27 Ιανουαρίου 2024
19:47

Η 1η ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς στην ΠΕ Κοζάνης, παρουσία του Νίκου Βούτση, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Αλιάκμων.

 

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Ας μάθουν κάποιοι ότι όταν έχεις σε δύο βάρκες τα πόδια σου στο τέλος ανοίγουν και πέφτεις στο νερό.. όπως επίσης ότι και η γαλαρία έχει φως…

  • Έπιασαν και αίθουσα στο Αλιάκμων. Καλύτερα να πήγαιναν σε κανένα καφενείο, μικρό, και έπαιζαν και καμιά παρτίδα τάβλι. Η/Ο πρόεδρος του σφυριζα πήγε τους δικούς του στις Σπέτσες. Πιο χουβαρντοπαιδο.

  • 3η φορά

    1. Νέα Αριστερά ποιά ΝΕΑ ! πλάκα κάνετε ;
    Στόχος να οικοδομήσετε τον ουδέτερο άνθρωπο, χωρίς ιστορία, ρίζα και πρόσωπο.
    2. Περικλής Κοροβέσης για τους πρώην συντρόφους ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοια ξεφτίλα από ανθρώπους που ήταν φίλοι μου δεν την φανταζόμουν. 12-4-20
    3. 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017 ΡΕΣΑΛΤΟ
    Αυτή η κυβέρνηση, όπως ήδη έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, ήρθε να δώσει τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και το λαό της: Να εκτελέσει όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της Νέας Τάξης. ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης !
    4. Βούτσης : Προέδρος της Βουλής, αποκάλεσε την Ορθοδοξία «ταλιμπάν». (είμαι χρ. Ορθόδοξος και με πείραξε αυτό. Γνωρίζω την ορθοδοξία εδώ και 50 χρόνια και οπωσδήποτε καλύτερα από το κ. Βούτση)
    ANENTAXTOΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.