Ελλιπής η τροφοδοσία της τηλεθέρμανσης Κοζάνης από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, μέχρι αύριο το πρωί

29 Ιανουαρίου 2024
11:56

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης θα ήθελε να ενημερώσει τους διασυνδεδεμένους στο δίκτυο τηλεθέρμανσης καταναλωτές ότι λόγω της ελλιπούς τροφοδοσίας του συστήματος της τηλεθέρμανσης Κοζάνης από  μία και μόνο λιγνιτική μονάδα του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης λόγω βλάβης, κάτι που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αύριο το πρωί,  ενδέχεται να παρουσιαστεί αστάθεια στην λειτουργία της και ανεπάρκεια στην παροχή θερμικής ισχύος, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους που η ζήτηση θα είναι αυξημένη, και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί αυτή η κατάσταση.  Η επιχείρηση, δυστυχώς, αδυνατεί να καλύψει το έλλειμμα του φορτίου αυτού με την χρήση του λεβητοστασίου αιχμής.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι καταναλωτές όπως ρυθμίσουν τους θερμοστάτες της εσωτερικής τους εγκατάστασης θέρμανσης μεταξύ 19 και 21ο C, ενώ σε περίπτωση πολύωρης ή μακροχρόνιας απουσίας τους καλό θα είναι να ρυθμίζουν τον θερμοστάτη στο επίπεδο της αντιπαγωτικής προστασίας ( ~ 3 – 4ο C), έτσι ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από την

ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

11 σχόλια

  • Συνεπώς το πρόβλημα με την τροφοδοσία της Τ/Θ οφείλετε στον Δήμο Κοζάνης που τόσα χρόνια δεν φροντίζει να έχει εφεδρείες.

  • Εδώ σε θέλω δήμαρχε. Για να σε δούμε θα κατσεις με σταυρωμένα χέρια. Έξω έχει κρυο. Για θα ξανά έρθουν εκλογές. Έτσι για να μη λέμε μόνο για το μαλουτα. Να δούμε πήγε ή όχι τζάμπα η ψήφος.μου σε σένα.

  • Το ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου
    Δακρυβερτες αναρτήσεις ,λόγια για να λέμε ότι εμείς σας τα ειπαμε,αλλά οι διοικούντες την επιχείρηση αλλά δεν βάζουν μυαλό
    Άξιος ο μισθός τους και άξιοι της μοίρας μας
    Το νέο Δ.Σ εκτίθεται απερίσκεπτα και αυτό θα πληρωθεί ,με τις μη νόμιμες πράξεις του
    Ας ελπίσουμε οχι απο μας αλλά από αυτο

  • Πείτε τον Κοκκαλιάρη να μαζευτεί από τις πίτες και τα γιορτάσια και να πάρει σοβαρά και υπεύθυνα τη θέση του. Όλο για διασκέδαση τον βλέπουμε. Αν θέλαμε δημαρχο για μασλάτια θα ψηφίζαμε τους φίλους μας. Η δουλειά που διάλεξε απαιτεί άλλη δυναμική.

  • Η δευακ γιατί δεν βάζει μπροστά τις εφεδρειες που υποτίθεται έχει για τέτοιες περιπτώσεις να υποστηρίξει το δίκτυο μέχρι να μπει στο σύστημα και η δεύτερη μονάδα;. Δεν έχει προνοησει η εταιρεία;.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.