Ευχαριστήριο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

29 Ιανουαρίου 2024
12:46
Κανένα σχόλιο
Ύστερα από τη νοσηλεία μου στη στεφανιαία μονάδα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, αισθάνομαι τη βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλλαν για την αποκατάσταση της υγείας μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους γιατρούς του Παθολογικού και Καρδιολογικού τμήματος για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την κατανόηση που μου έδειξαν όλες αυτές τις ημέρες. Η προσήλωσή τους στο έργο που προσφέρουν με έκαναν να νιώθω σιγουριά και ηρεμία σε ό, τι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος μου όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα, το χαμόγελο και τη συμπαράσταση που επέδειξαν στο πρόσωπό μου.

Η οικογένεια μου κι εγώ τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Με εκτίμηση
Γ. Ρ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι