Καλλιόπη Βέττα: “Η Π.Ε. Κοζάνης πρέπει, άμεσα, να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης της κυβερνητικής ολιγωρίας και αδιαφορίας”

29 Ιανουαρίου 2024
13:02
Κανένα σχόλιο
Στην επίσκεψή μου στα Κομνηνά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει στην περιοχή από την επικείμενη εγκατάσταση γιγαντιαίου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, είναι εξαιρετικά οξυμένο.
Οι πολίτες της περιοχής με ενημέρωσαν για την διασάλευση της παραγωγής, του αγροτικού τομέα, αλλά και για την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, από την δημιουργία ενός σταθμού 50 MW στην θέση «Προζύμι».
Είναι πλέον κοινός τόπος, ότι η άναρχη ανάπτυξη των ΑΠΕ, σε ένα σαθρό και ξεπερασμένο θεσμικό πλαίσιο, χωρίς Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για την χωροθέτηση τους, είναι μία από τις βασικές αιτίες για την υποβάθμιση της Π.Ε. Κοζάνης. Και σε αυτή την εξέλιξη, οι κυβερνητικές ευθύνες είναι μεγάλες και απαράγραπτες.
Δεσμεύτηκα ότι η κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσα την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα, θα είναι μόνο μία από τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβω για την υπεράσπιση της περιοχής, των πολιτών και των δίκαιων αιτημάτων τους.
Η Π.Ε. Κοζάνης πρέπει, άμεσα, να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης της κυβερνητικής ολιγωρίας και αδιαφορίας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.