kozan.gr: Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου: “Ο εισαγγελέας με τη λογική ότι ήταν ένα τυχαίο συμβάν, ένα ατύχημα θα λέγαμε, έθεσε στο αρχείο την υπόθεση “κάψιμο Δημαρχείου Σερβίων”” (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2024
21:21

 

Μετά από ερώτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων Ρίτσας Σπυρίδου για το αν έχει γίνει γνωστό το πόρισμα για το κάψιμο του Δημαρχείου Σερβίων τον Οκτώβριο του 2022, ο Δήμαρχος στο πλαίσιο της συνεδρίασης το βράδυ της Δευτέρας 29/1 ανέφερε πως: “Ο εισαγγελέας με τη λογική ότι ήταν ένα τυχαίο συμβάν, ένα ατύχημα θα λέγαμε, έθεσε στο αρχείο την υπόθεση “κάψιμο Δημαρχείου Σερβίων”. Δείτε την τοποθέτηση του Δημάρχου στο σχετικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το Kozan.gr:

Ένα σχόλιο

  • Κατά της απόφασης αυτής βέβαια του Εισαγγελέα, μπορεί ο Δήμος να προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών, αν έχει προθεσμία…το είδε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.