kozan.gr: Kατά πλειοψηφία (καταψήφισε η αντιπολίτευση) αποφασίστηκε η απευθείας αγορά οικοπέδου από τον Δήμο Σερβίων με σκοπό την επέκταση του Δημαρχείου – Ιστορική απόφαση την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου – Θα κοστίσει 85.000 ευρώ και τα χρήματα θα προέλθουν από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2024
23:57

 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων το βράδυ της Δευτέρας 29/1 αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία (καταψήφισε η αντιπολίτευση),  η απευθείας αγορά οικοπέδου από τον Δήμο Σερβίων με σκοπό την επέκταση του Δημαρχείου. Ιστορική απόφαση την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, ο οποίος σημειωτέον, ως Δήμαρχος, την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο είχε ξαναφέρει προς ψήφιση το θέμα κι άλλες φορές, ωστόσο, τότε, δεν κατείχε την πλειοψηφία και το θέμα δεν περνούσε (δείτε σχετικά εδώ). Θα κοστίσει 85.000 ευρώ και τα χρήματα θα προέλθουν από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης. H επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης επεσήμανε πως δε διαφωνεί με την επέκταση του Δημαρχείου έθεσε όμως τις ενστάσεις της.  Δείτε τη συζήτηση που διεξήχθη:

 

 

Ένα σχόλιο

  • ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ 4ΕΠΙ4!
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ; ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ; Η ΧΤΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.