Μίνι φεστιβάλ “γιορτή” για τους “τζαζόφιλους” της περιοχής, ε live κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου, στο 101 Rock Bar στον Κρόκο Κοζάνης, από 2/2 έως και 23/2

30 Ιανουαρίου 2024
20:10
Κανένα σχόλιο
Ο σύλλογος μας Φίλοι της Τζαζ μουσικής στην Κοζάνη  προσφέρει στους τζαζόφιλους της ένα μίνι φεστιβάλ “γιορτή της τζαζ” στο 101 Rock Bar στον Κρόκο Κοζάνης κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου από 2/2 έως και 23/2 jazz live όπου στη συνέχεια θα ακολουθεί Jam session απο τους μουσικούς που θα παρευρίσκονται στον χώρο. Οι τέσσερις ντράμερ της Κοζάνης οι: Σωτήρης Κουτσουνάνος Μανώλης Κουτσουνάνος Στέφανος Μεϊχανετσίδης και Φώτης Βακουφτσής σε συνεργασία με τον Σύλλογο   προσκαλούν ο καθένας τους  μουσικούς της τζαζ απο την Κοζάνη και Θεσσαλονίκη  για να παίξουν μαζί τους. Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους μουσικούς από την περιοχής μας και όχι μόνο να έρθουν με σκοπό το jam.
Συμμετέχουν οι παρακάτω μουσικοί:

2/2
Χάρης Καπετανάκης s. Σάκης Ζαχαριάδης g. Νίκος Καραδήμος b. Σωτήρης Κουτσουνάνος d.

9/2
Γιάννης Οικονομίδης t. Γιώργος Τζούκας p. Κώστας Σαπαλίδης g. Ντίνος Μάνος b. Κουτσουνάνος Μανώλης d. Χρύσα Λαζαριώτου v.

16/2
Κώστας (Zampia) Αντωνόπουλος g. Θάνος Τσακιλτζίδης s.  Πέτρος Δαμιανίδης b. Στέφανος Μεϊχανετσίδης d.

23/2
Φίλλιπος Κωσταβέλης p. Θοδωρής Κότσιφας g. Δημήτρης Χριστόνης b. Φώτης Βακουφτσής d.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι