Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα με συλλόγους και φορείς του Δήμου Αμυνταίου στο Παράρτημα Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας

30 Ιανουαρίου 2024
19:32

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων  (ΤΟΕΒ) Λιμνοχωρίου, του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φιλώτα, του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη», του Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Ξινού Νερού, καθώς και με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Λεβαίας και Βαλτονέρων στο Παράρτημα Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Λιμνοχωρίου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Αβραμίδης, ο Γραμματέας Στέργιος Παναγιωτίδης, ο Ταμίας Απόστολος Δημητριάδης και το μέλος Πέτρος Μπασούρης. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα προγράμματα ένταξης στην ενεργειακή κοινότητα και Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φιλώτα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Σιαπανίδης, ο Αντιπρόεδρος Παντελής Γρηγοριάδης και το μέλος Παναγιώτης Ευθυμιάδης, συζήτησαν θέματα υποδομών της Κοινότητας και ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας καλή επιτυχία στο έργο του.

Τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη» εκπροσώπησαν, η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος Φωτεινή Τσιναρίδου, η Αντιπρόεδρος Αγγελική Μιχαηλίδου, η Ταμίας Ασημένια Σαββάκη και τα μέλη Σοφία Μπλάγα και Φυλλιώ Γεωργίου. Στη συνάντηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασαν στον κ. Τάσκα δράσεις του συλλόγου και του ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία.

Τον Προοδευτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Ξινού Νερού εκπροσώπησαν η Γραμματέας Ανθούλα Σερμπίνη και ο Ταμίας Κωνσταντίνος Δημούλκας, οι οποίοι παρουσίασαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τον προγραμματισμό που κάνει ο σύλλογος, ενόψει των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λεβαίας Ζαφειρώ Παπαδοπούλου και Βαλτονέρων Κωσταντίνος Νικολαΐδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Κοινοτήτων τους και συνεχάρησαν τον κ. Τάσκα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαλτονέρων, συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παναγιωτίδης.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.