kozan.gr: Έκοψε την πίτα και μίλησε σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου Κοζάνης ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης – Χειροκροτήθηκε, στην κατάμεστη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όταν ανέφερε ότι: “Από την ημέρα που ξεκίνησα να υπηρετώ το θεσμό του Δημάρχου δε ξεχώρισα τους εργαζομένους σε κατηγορίες. Δεν υπάρχουν για μένα ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη και σε καμία περίπτωση δε θέλω να δημιουργήσω εργαζόμενους του Κοκκαλιάρη” – “Δε θα ανεχτω παρεούλες κι εγωιστικές συμπεριφορές που δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις και που πιστεύουν τα συμφέροντά τους είναι πιο πάνω από την υπηρεσία και τα συμφέροντα των Δημοτών” – Το “φλουρί” στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2024
14:06

 

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Κοζάνης, παρουσία εργαζομένων και αυτοδιοικητικών, οι οποίοι γέμισαν το φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Κοκκαλιάρης, αφού πρώτα εξήρε τον σπουδαίο πολιτιστικό ρόλο της Βιβλιοθήκης ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και πνευματικής ανάτασης του τόπου, υπογράμμισε εν συνεχεία ότι είναι σημαντικό να εξασφαλιστούν από τη νέα Δημοτική Αρχή, οι απαιτούμενοι εκείνοι πόροι για τη συνεχή βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού, όλων των Υπηρεσιών του Δήμου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, δεν ξεχώρισε ποτέ τους εργαζόμενους σε κατηγορίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για τον ίδιο «δεν υπάρχουν ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη» και σε καμία περίπτωση τόνισε, δεν θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους δικούς του.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί «εγωιστικές συμπεριφορές και παρεούλες» που μόνο πλήττουν το δημόσιο συμφέρον, επισημαίνοντας ότι «έχει και υπομονή και επιμονή» στην επίτευξη των στόχων του, υπέρ των δημοτών.

«Όλοι μαζί εργαζόμενοι και αιρετοί, υπηρετούμε τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης και πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτό», είπε στο τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή όμορφη εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από το Δημοτικό μας Ωδείο ενώ το τυχερό φλουρί “έπεσε” στο ΔΗΠΕΘΕ.  

17 σχόλια

  • Δηλαδή υπήρχαν κατηγορίες εργαζομένων στον δήμο Κοζάνης που είχαν διαφορετική μεταχείριση επειδή ήταν με τη μία δημοτική παράταξη η την άλλη και αντιμετωπιζόταν αναλογα η είναι σχήμα λόγου και υπερβολή;

  • Οπότε η ΔΕΥΑΚ θα εισπράξει όλα τα χρωστούμενα από αυτούς που ούτε ο Ιωαννίδης ούτε ο Μαλουτας δεν εισέπραξαν. Καλά τα λόγια, στις πράξεις θα φανούν.

  • Γιάννη σαν οικοδεσπότης κακος ήσουν. Αλλ αντ άλλον.

    Η γενικότητα τελείωσε στη μια του μήνα.

    Αν υπάρχουν παρέες βγες και ονόμασε τες.

    Αν υπάρχουν Μαλουατακια και Ιωαννιδακια βγες και ονόμασε τες.

    Είσαι δήμαρχος πια.

  • Δι είπε και πειραχτήκατε κάποιοι κι εσείς κ Ιωαννιδη. Ίσα-ίσα είπε το προφανές ότι δεν ξεχωρίζει τους εργαζόμενους του Δημου ανάλογα με τις προτιμήσεις τους στις εκλογες ή ακόμα και τώρα μετεκλογικά. Ότι δηλαδή μπορεί να υποστηριζει όποιον θέλει αρκεί να κάνει σωστά την εργασία του για την οποία είναι υπεύθυνος.!!!

  • Δεν υπαρχουν εργαζομενοι του Μαλουτα, του Ιωαννιδη, του Κουκουλοπουλου, του Κοκκαλιαρη….υπαρχουν υπαλληλοι που δουλευουν και υπαλληλοι τεμπεληδες οι οποιοι παραδοξως επιβιωνουν με καθε δημοτικη αρχη.Επισης υπαρχουν και οι μαγκες που εχουν γαντζωθει σε προισταμενιλικια και διευθυντυλικια και επισης επιβιωνουν με καθε δημοτικη αρχη…..

  • Για τις ιδέες και προτάσεις του κουρου να βγάζουν τους νεκρούς 6 μήνες νωρίτερα γιατί λέει δεν έχει χώρο στο νεκροταφείο ή την αύξηση με το καλημέρα στα δημοτικά τέλη 6% , λες και χρεώνουν λίγα, είπε τίποτα;

  • Αρκεί κανείς να μετρήσει πόσοι υπάλληλοι του δήμου ήταν υποψήφιοι στην ενότητα και πόσοι βάλανε τα παιδιά τους και τα ανήψια τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι