kozan.gr: Κριτική Λ. Μαλούτα στην κοπή πίτας της “Ενότητας” για τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη – Πώς σχολίασε τη δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη ότι δεν υπάρχουν για εκείνον ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη και ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους του Κοκκαλιάρη” αλλά και τι είπε για τα νέα νεκροταφεία και το κολυμβητήριο (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2024
20:51

11 σχόλια

  • Aιντε βρε Μαλουτα που θιχτηκες και καλα απο την δηλωση κοκκαλιαρη εσυ και τα παπαγαλακια σου. λες και δεν εχουμε καταλαβει το ζορι σας απο την μερα που χασατε. κουραγιο θα συνηθισετε. μπραβο Γιαννη απολυτα σωστο και κατανοητο αυτο που ειπες και συμπεριελαβες και τον εαυτο σου. καμια διακριση ισχυς εν την ενωσει. Μαλουτα περαστικουλια παιχταρα μου

  • κύριε μαλούτα παρατήστε μας γιατί τι κάνετε στις μέρες σας
    για να τα πούμε λίγο

    έδιωξες τους πιλότους και δεν έκανες τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανες ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψες κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέβες σε ένα μήνα
    δεν εφερες καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερες κανένα νέο πράγμα
    είχες μπέρδεμα με τα φωτοβολταϊκά
    εβαλες τον εαυτό του προέδρο στη βιβλιοθήκη
    το δηπεθε το εκάνες μπάχαλο γελούσε όλη η Ελλάδα
    την πισίνα ακόμα την φτιάχνεις
    έιχες 30 χρόνια τους ιδιους αντιδημάρχους και δεν εκάναν τίποτα
    δεν έφερες καμία νέα σχολή στο πανεπιστήμιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.